Fínsky herec Hentilä exkluzívne o natáčaní s Vlhovou: Do Tatier priletel falošný pastier sobov

Na Slovensku je hitom! Fínsky herec Pauli Hentilä (25) momentálne hviezdi na našich obrazovkách po boku lyžiarskej superstar Petry Vlhovej ...
  • Zdroj: niké, anc

Na Slovensku je hitom! Fínsky herec Pauli Hentilä (25) momentálne hviezdi na našich obrazovkách po boku lyžiarskej superstar Petry Vlhovej (28), s ktorou natočil sériu vtipných reklamných spotov.

V nich sa prezentuje ako Mika, človek starajúci sa o soby, ktoré naša šampiónka vyhrala počas svojej kariéry na pretekoch SP v Levi. Pravda je však taká, že Pauli je v skutočnosti iba herec a soby videl na vlastné oči vôbec po prvý raz. Sympatický severan v rozhovore pre Nový Čas ďalej opísal aj to, aká je vlastne Petra v skutočnosti. Aj po tom, ako sa vypnú kamery...

FOTOGALÉRIA: Fínsky herec Hentilä exkluzívne o natáčaní s Vlhovou

Pauli, skúste nám na začiatok povedať niečo o sebe...

Mám 25 rokov, pochádzam z Fínska. Práve som dokončil vysokú školu, kde som študoval biznis. Teraz sa snažím presadiť na jednej z hereckých škôl. Na jar, keď sa reklama s Peťou nakrúcala, som sa práve nachádzal v Prahe na výmennom pobyte. Rád sledujem filmy a hrám futbal. To je môj život v skratke.

Ako sa vlastne spolupráca s tímom Vlha zrodila?

Ako som spomínal, v tom čase som akurát študoval v Prahe. Dopočul som sa o natáčaní reklamy na Slovensku, a tak som si povedal, že to je blízko a požiadal som o možnosť v nej vystúpiť. Prijali ma a reklama je na svete.

Petra Vlhová počas pretekov v Kanade.
Lyžiarske preteky v Jasnej v ohrození? Padol definitívny verdikt! Zobraziť článok

Bolo jednoduché spolupracovať s hviezdou, ako je Petra Vlhová?

Popravde veľa som o nej predtým nevedel... U nás vo Fínsku totiž zjazdové lyžovanie nie je až taký populárny šport. Práca s Petrou však nebola vôbec náročná. Je to milá žena, nebol s ňou najmenší problém, aj keď sa kamery vypli.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});