Verešovú rozchod s Jágrom zničil: Nechcela som chlapov ani vidieť!

Andrea Verešová spomínala na vzťah a rozchod s českou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom. Nebol na život a na rodinu, nechcela som potom ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: instagram @andreaveresovaofficial

Andrea Verešová spomínala na vzťah a rozchod s českou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom. Nebol na život a na rodinu, nechcela som potom chlapov ani vidieť!

Fotogaléria

Modelka Andrea Verešová spomínala v rozhovore pre eXtra.cz na vzťah s českou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom. 51-ročný člen elitného Triple Gold Clubu (víťaz Stanley Cupu, olympiády aj majstrovstiev sveta) stále neukončil aktívnu kariéru, hoci za Kladno, ktorého je majiteľom, v tejto sezóne ešte nenastúpil. Verešová priznala, že rozchod s Jágrom ju poznačil a poriadne zlomil.

Dominika s Jaromírom.
Jágr prekvapil po koncerte Mirai fanúšikov: Aha, ako cestoval domov Zobraziť článok

"Ja som ho mala rada, milovala som ho. Človek potrebuje čas na to zabudnúť a vyčistiť si hlavu. Ono sa hovorí, že niekedy, keď máte dlhodobý vzťah, ktorý k ničomu nespeje, tak keď si niekoho nájdete, tak je to bum. Buď rýchlo otehotniete, alebo sa zaviažete. Je to potom rýchly spád. Niekedy sú tie skúsenosti dobré k tomu, aby ste si uvedomili hodnoty, ktorých si máte vážiť. Čo má zmysel a cenu. Nič nie je bez náhody. Aj tým vzťahom s Jaromírom som si musela prejsť. Obaja sme boli mladí. Prirodzene to dospelo k tomu, že som stretla toho človeka, ktorý mi dal zázemie, rodinu, ktorá sa o mňa rád staral a dodnes sa o mňa stará," hovorila Verešová o ceste k šťastnému vzťahu s právnikom Danielom Volopichom, s ktorým vychováva dve deti - dcéru Vanessu a syna Daniela Tobiáša. Jaromírovi Jágrovi želá, aby aj on našiel správnu partnerku a založil si rodinu. "Fandím mu, že k tomu dospeje. Asi nemal pocit, že by to potreboval."

FOTO Verešovej s manželom a deťmi nájdete TU

Andrea Verešová s Jaromírom Jágrom chodila šesť rokov. Priznala, že po rozchode s českým hokejistom nemala o ďalší vážny vzťah dlho záujem. No všetko zmenilo stretnutie s Volopichom. "Po vzťahu s Jaromírom som sa nechcela viazať. Nechcela som chlapov ani vidieť. Mala som známych, kamarátov. On bol fajn chlap. Dával mi právne rady, keď som robila diplomovú prácu. Bol to úžasný človek. Chodili sme spolu rok, než ma požiadal o roku. Bolo to rýchle, ale ja som sa s ním dlho kamarátila," spomínala Verešová na začiatky s právnikom Volopichom, ktorého podľa vlastných slov spoznala v bare v jej obľúbenom lyžiarskom stredisku Špindlerov Mlyn.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk