Fanúšikovia v slzách: Zomrela legenda († 40) svojho športu!

Veľmi smutná správa prichádza z Nemecka! Zomrela hviezda wrestlingu Andreas Ullmann († 40), známy ako Absolute Andy.
  • 5Galéria
  • Zdroj: instagram @absoluteandyger

Veľmi smutná správa prichádza z Nemecka! Zomrela hviezda wrestlingu Andreas Ullmann († 40), známy ako Absolute Andy.

Fotogaléria

Wrestlingový svet sa lúči s nemeckou legendou. Andreas Ullmann, známy ako Absolute Andy zomrel po dlhej chorobe vo veku len 40 rokov. Na večnosť odišiel v prítomnosti svojej milovanej manželky. O tragickej správe informovala nemecká wrestlingová liga wWw prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti X.

"Bezpochyby je Absolute Andy jedným z najznámejších a najpopulárnejších zápasníkov v nemecky hovoriacich krajinách. V kariére trvajúcej takmer 20 rokov vyhral Absolute Andy všetky hlavné tituly na wXw," píše nemecká wrestlingová liga.

(ilustračné foto)
Svet športu prišiel o veľké meno: Zomrel päťnásobný majster sveta a trojnásobný olympijský medailista (†70) Zobraziť článok

Vo svojej kariére bojoval proti hviezdam ako Bryan Danielson, Tommy End (Malakai Black), Hiroshi Tanahashi, Jeff Jarrett, Walter (Gunther) a Ilja Dragunov. Jeho prvý výraznejší úspech prišiel v roku 2007. V Giessene vyhral titul GSW proti Rakúšanovi Michaelovi Kovacovi. Vo wXw dokázal dvakrát získať titul Unified World Wrestling – v rokoch 2009 a 2018.

Svoj posledný wrestlingový zápas absolvoval 15. januára 2022 proti Dennisovi Dullnigovi a vyhral. Žiaľ, jeho najťažší životný zápas do víťazného konca nepriviedol. Zostala po ňom manželka, dcérka a krásne spomienky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});