Krásne gesto hviezdy New Jersey: Nemca si vybral pred vlastným bratom!

Slovenský obranca Šimon Nemec (19) sa teší čoraz väčšej obľube nielen u fanúšikov New Jersey, ale aj medzi spoluhráčmi v tíme Devils. ...

Slovenský obranca Šimon Nemec (19) sa teší čoraz väčšej obľube nielen u fanúšikov New Jersey, ale aj medzi spoluhráčmi v tíme Devils. Dôkazom je krásne gesto hviezdy tímu, ktorá si vybrala Nemca dokonca pred vlastným bratom!

Fotogaléria

Slovenský obranca Šimon Nemec vletel do NHL ako hurikán! Po zranení Dougieho Hamiltona sa dostal do prvého tímu New Jersey a nastupuje v prvej obrannej dvojici. Patrí k najvyťažovanejším hráčom Devils, v piatich zápasoch stihol streliť gól a nazbierať tri body. Teší sa čoraz väčšej obľube medzi fanúšikmi "diablov" a tiež medzi spoluhráčmi.

Dôkazom je aj pekné gesto hviezdneho obrancu Lukea Hughesa, ktorý Nemca uprednostnil pred vlastným bratom! "Luke Hughes mi prezradil, že so Šimonom Nemcom sú spolubývajúci počas výjazdov," informovala zámorská novinárka špecializujúca sa na dianie v New Jersey Devils Amanda Steinová na sociálnej sieti X. V tíme Devils totiž pôsobí aj Lukeov starší brat Jack, ktorý je s 33 bodmi najproduktívnejším hráčom New Jersey.

 

 

Od Lukea Hughesa a Šimona Nemca si v New Jersey sľubujú žiarivú budúcnosť. Obaja sú ofenzívne ladené typy obrancov, nedávno ich tréner Lindy Ruff postavil aj vedľa seba a išlo im to znamenite. Luke Hughes bol štvorkou draft 2021 a so ziskom 16 bodov v 26 zápasoch je najproduktívnejším obrancom Devils v aktuálnej sezóne. Nemec bol dvojkou minuloročného draftu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});