Mrazivé priznanie tenisovej hviezdy: Stál som na balkóne a chcel skočiť! Napokon vyhral turnaj

Finalista grandslamového Wimbledonu Nick Kyrgios v mrazivej spovedi odhalil príhodu z turnaja v mexickom Acapulcu. Stál som na balkóne ...

Finalista grandslamového Wimbledonu Nick Kyrgios v mrazivej spovedi odhalil príhodu z turnaja v mexickom Acapulcu. Stál som na balkóne a premýšľal, že skočím! Krátko na to vyhral turnaj.

Fotogaléria

Austrálčan Nick Kyrgios otvorene a často hovorí o psychických problémoch, s ktorými bojoval. Bojoval s depresiami, sebapoškodzovaním či alkoholom. V podcaste On Purpose s Jayom Shettym odhalil desivý zážitok z turnaja v mexickom Acapulcu, kde premýšľal nad samovraždou a napokon vyhral celé podujatie!

Austrálsky tenista Nick Kyrgios hádže svoju raketu o zem v zápase proti Rusovi Karenovi Chačanovovi v štvrťfinále dvojhry na grandslamovom tenisovom turnaji US Open
Australian Open prišiel o veľkú hviezdu: Domáci miláčik zarmútil fanúšikov! Zobraziť článok

"Bolo to na turnaji v Mexiku, v Acapulcu. Tam som mal myšlienky na samovraždu. Stál som na balkóne v hotelovej izbe a vážne som o tom premýšľal. Potom sa objavil niekto z tímu a povedal: O 10 minút máš zápas. A potom som išiel na kurt, hral som úžasne a vyhral som turnaj,” spomínal finalista grandslamového Wimbledonu 2022. 

“Ľudia na celom svete si mysleli: wow, toto je ten chlap, na ktorého sme všetci čakali? Ale potom som bol naozaj na hrane. A je to také desivé, pretože nikto iný nevedel, čo sa deje. Bolo to veľmi ťažké,“ dodal Austrálčan, ktorý pre zranenie vynechá januárový grandslamový Australian Open a nepredstaví sa tak pred domácimi fanúšikmi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk