Nela Lopušanová sa vrátila z Ameriky domov: Dojemné zvítanie s rodinou na letisku!

Už sa nevedeli dočkať jej návratu! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) vyrazila koncom augusta plniť si svoj hokejový sen do ...
  • Zdroj: ik

Už sa nevedeli dočkať jej návratu! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) vyrazila koncom augusta plniť si svoj hokejový sen do Ameriky, kde nastúpila na strednú školu Bishop Kearney a zároveň hrala aj v súťaži hráčok do 19 rokov za tamojší BK Selects U19.

FOTOGALÉRIA: Nela Lopušanová

Mesiace plné driny, ale aj vzrušenia uplynuli Lopušanovej extrémne rýchlo. V pondelok ráno priletela zo zámoria na letisko do Viedne, kde sa dojímavo zvítala s mamou Slávkou, otcom Jozefom i bratom Šimonom, ktorí ju prišli osobne vyzdvihnúť. Času na oddych príliš nemala, pretože ako prezradila v rozhovore pre Nový Čas, musela utekať  na reprezentačný zraz žien pred MS do 18 rokov, ktoré sa začínajú o necelý mesiac.

Nela, vitajte doma. Aký bol let cez Atlantik, nestratili sa vám po ceste hokejky?

- Problém s hokejkami nebol, iba boli v nadrozmernej batožine, tak som ich musela ísť hľadať tam. Samotný let bol strašne dlhý, ale nejako som to už len prežila.

Čo bol pre vás najväčší šok, keď ste dorazili do USA, vôbec na začiatku?

- Myslím, že celkovo škola v angličtine bola pre mňa najväčším problémom. Časom som si však zvykla a teraz už je to úplne v pohode.

Nela Lopušanová zažiarila na nedávnych MS do 18 rokov.
Skvelá reklama pre Slovensko: Lopušanová v medzi TOP momentmi roku 2023! Zobraziť článok

Prijali vás ostatné dievčatá medzi seba do kolektívu?

- Baby ma veľmi dobre prijali a pomáhajú mi. Jedným slovom proste super! Amerika bol môj sen a ničím ma zatiaľ nesklamala.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk