Odveta storočia Vémola - Végh je dohodnutá: Idú sa zhadzovať kilečká

Konečne dohodnuté. Odvetná bitka medzi Karlosom Vémolom (38) a Attilom Véghom (39) konečne pozná termín a miesto konania. Druhé česko-slovenské ...
  • Zdroj: fcb/oktagonMMA

Konečne dohodnuté. Odvetná bitka medzi Karlosom Vémolom (38) a Attilom Véghom (39) konečne pozná termín a miesto konania. Druhé česko-slovenské meranie síl sa uskutoční 8. júna 2024 na futbalovom štadióne Slavie v pražskom Edene, informovala organizácia Oktagon MMA v Ostrave, kde sa v sobotu konal turnaj Oktagon 50.

FOTOGALÉRIA: Végh a Vémola si opäť zmerajú sily: Odveta bude na futbalovom štadióne! Kedy a kde?

O súboji na futbalovom štadióne pod otvoreným nebom sa šepkalo už nejaký ten piatok, definitíva padla až teraz. Oktagon MMA sa tak teší na zelený trávnik, no najviac na to, že na júnový turnaj, ktorého vrcholom bude odveta storočia, príde 24-tisíc divákov.

„Prípravu začínam od januára, ale udržujem sa a telo pripravujem na hrubú prípravu,“ povedal Végh, ktorý naposledy zápasil v roku 2019 práve s Vémolom. Odvtedy absolvoval iba pár boxerských duelov.

Karlos Vémola sa na podujatí OKTAGON 47 v titulovom zápase predstaví proti Pavlovi Langerovi.
TOTO sú najlepší bojovníci Oktagonu: Vémola až druhý! Zobraziť článok

Terminátor si tak chce splniť jednu z kariérnych výziev. Chce napraviť zaváhanie z roku 2019, keď v pražskej O2 arene zažil tvrdé KO.

Végha čaká tvrdá príprava, počas ktorej musí zhodiť 30 kíl. „Aktuálne mám 105 kíl. Keď som vyžratý, tak mám 113, som veľmi ťažký. Mám veľké prsia a pollitrový pupok,“ robí si srandu sám seba Végh.

Karlos Vémola čelí vážnym obvineniam.
Desivý objav u Vémolu: Zmrzačil ju! Tigrica v zúboženom stave Zobraziť článok

„Je ako žena, on takto klame. 105 mám skoro ja. To je, ako keď sa opýtate ženy, tak vám povie o 20 kíl menej. Attila je presne taký istý. Keď on má 105 kíl, tak ho chcem prevážiť,“ nebojí sa ďalšej výzvy Vémola.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});