Ďurica o konflikte v lietadle: Kozák Stochovi takmer natiahol!

Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica vo svojej knihe otvorene opísal aj konflikt v lietadle medzi trénerom Jánom Kozákom a futbalistom ...

Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica vo svojej knihe otvorene opísal aj konflikt v lietadle medzi trénerom Jánom Kozákom a futbalistom Miroslavom Stochom. Takto to celé bolo!

Fotogaléria

Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica (42) vo svojej autobiografii s názvom Futbalista z teba nikdy nebude odhalil pozadie škandálu, ktorý sa odohral v lietadle slovenského národného tímu, ktorý sa vracal z EURO 2016 po osemfinálovej prehre s Nemeckom 0:3. Ďuricov opis konfliktu medzi trénerom Jánom Kozákom a Miroslavom Stochom na palube lietadla prináša portál Šport24.

Bývalý reprezentant našiel šťastie po boku missky.
Exfutbalista Ďurica a misska Kačurová: Ďalšie výročie, ale čo svadba? Zobraziť článok

"V lietadle hrala hlasná hudba a tréner Kozák nás požiadal, aby sme ju vypli. Miňo Stoch mu hneď kontroval drzou poznámkou, na čo sa Kozák otočil a kráčal k nemu," opisoval inkriminované udalosti Ďurica. "Vznikla hádka a ja som sa ocitol rovno medzi nimi. Ochrankári boli vpredu a v takej úzkej uličke nemali šancu zasiahnuť. Snažil som sa ich upokojiť, no čoraz viac išli do seba. Lomcovali nimi emócie a tréner Kozák sa tak vytočil, že keby som mu v poslednej chvíli nechytil ruku, ktovie, ako by sa to skončilo."

Po spomínanom konflikte Stoch pod vedením Kozáka v reprezentácii skončil. Ako je zrejmé z opisu incidentu, Ďurica v poslednej chvíli zabránil tomu, aby hádka neeskalovala až do bitky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});