Tenisová legenda šokuje: Návrat zákernej rakoviny!

Veľmi nepríjemnú správu oznámila legendárna tenistka Chris Evertová (68). Vrátila sa jej zákerná rakovina a čaká ju tuhý boj.
  • Zdroj: Northfoto

Veľmi nepríjemnú správu oznámila legendárna tenistka Chris Evertová (68). Vrátila sa jej zákerná rakovina a čaká ju tuhý boj.

Šokujúca správa! Legendárna tenistka Chris Evertová (68) znova bojuje s rakovinou. 18-násobná grandslamová šampiónka v januári oznámila, že zákerné ochorenie porazila. Neprešiel ani rok a náročný boj ju čaká znova. Informovala o tom televízia ESPN, pre ktorú mala komentovať januárový grandslamový Australian Open.

Párik zažíva pravú tenisovú romantiku.
Kližana motivuje pri návrate nová láska: Prešla si kadečím! Zobraziť článok

"Aj keď je to diagnóza, ktorú som nikdy nechcela počuť, znovu mám šťastie, že bola zachytená v rannom štádiu. Lekári našli rakovinové bunky v rovnakej panvovej oblasti. Všetky odstránili a zahájila som ďalšie kolo chemoterapie," informovala Chris Evertová o návrate zákerného ochorenia vaječníkov, na ktoré zomrela v roku 2020 jej sestra Jeanne vo veku 62 rokov.

Palce jej bude držať aj ďalšia legenda Martina Navrátilová (67), ktorá bola v 70. a 80. rokoch jej veľkou rivalkou na kurtoch a tiež úspešne zvládla boj s rakovinou.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});