Michal Gašparík to s kamarátmi prepískol: Ožratí urážali personál v trnavskom bare?! Reakcia podniku i trénera

Kouč Spartaka Michal Gašparík (41) patrí medzi najväčšie trénerské objavy na Slovensku. Na dobrej reputácii mu však určite nepridá barový ...

Kouč Spartaka Michal Gašparík (41) patrí medzi najväčšie trénerské objavy na Slovensku. Na dobrej reputácii mu však určite nepridá barový konflikt z trnavského podniku.

Fotogaléria

Portál Šport24.sk priniesol šokujúcu správu o vyčíňaní partie okolo Michala Gašparíka v jednom z trnavských podnikov.

Vo štvrtok sa na Facebooku objavil status, v ktorom autorka píše o neakceptovateľnom správaní trénera futbalovej Trnavy a jeho kamarátov. "Michal Gašparík. Keď aj s priateľmi vytriezvete, mali by ste sa ospravedlniť, pretože keď je po záverečnej a čašníčka Vám odmietne naliať, máte rešpektovať otváracie hodiny a odísť. A nie jej nadávať do vyj*banej knedle, ku*vy, atď," píše sa v statuse.

Ruský brankár Andrej Vasilevskij v drese Tampy Bay.
Hviezdny brankár si prdol počas rozhovoru s novinármi: Jeho reakcia stojí za to! Zobraziť článok

V príspevku na sociálnej sieti sa ďalej uvádza: "Sklamaná som z prístupu mestskej polície, že namiesto toho, aby vyprevadila tieto celebrity mesta, dostal bar pokutu za rušenie nočného kľudu. Nemusíte už do Čajky chodiť, nenalejú Vám tu ani vodu. Jáj a keby ma chcel niekto obviniť z ohovárania, tak vedzte, že tu máme kamery," stálo v statuse uverejnenom na Facebooku.

Michala Gašparíka oslovil portál Šport24.sk, pričom tréner Spartaka mal na situáciu iný názor: "Stalo sa to o 22.45. Ja som v tom konflikte nebol a za svojich kamarátov nie som zodpovedný. Povedal som niečo, čo som nemusel, za čo som sa ospravedlnil, ale priamo v hádke som sa neocitol," povedal trnavský kouč.

Tréner Spartaka Trnava Michal Gašparík.
Skrytá kamera! Spartak si pre trénera pripravil prekvapenie: Nové auto za desiatky tisíc eur! Zobraziť článok

Jeden z najlepších slovenských trénerov sa za správanie priateľov ospravedlnil. "Osobne sme si to vykomunikovali, pán Gašparík sa ospravedlnil za správanie kamarátov. My to berieme, pre nás je to uzavreté," povedali zamestnanci podniku pre Šport24.sk.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk