Desivý objav u Vémolu: Zmrzačil ju! Tigrica v zúboženom stave

Tak to je už silná káva! Karlos Vémola nielenže prišiel o svoju bielu tigricu Antoniu Rambu, ale úrady odhalili šokujúce skutočnosti. ...
  • 10Galéria
  • Zdroj: instagram.com/karlos_terminator_vemola

Tak to je už silná káva! Karlos Vémola nielenže prišiel o svoju bielu tigricu Antoniu Rambu, ale úrady odhalili šokujúce skutočnosti. Týral český bojovník toto zviera?

Fotogaléria

Karlos Vémola prišiel o svoju bielu tigricu Antoniu Rambu. Nemal potrebné papiere ohľadom pôvodu zvieraťa a legálnej držbe, navyše výbeh nezodpovedal požadovaným štandardom pre tigra. Okrem toho, tigricu choval spoločne s levom. Pre tieto dôvody Ministerstvo životného prostredia (MŽP) ČR rozhodlo o odobratí tigrice českému zápasníkovi.

Karlos Vémola čelí vážnym obvineniam.
Vémolova tigrica musí preč: Psychicky trpela, mohla ho zabiť! Zobraziť článok

Český Blesk prichádza so šokujúcim odhalením! Podľa odborníkov malo zviera odobraté všetky pazúre na predných labkách, čo sa považuje za týranie. "Chirurgické odstránenie pazúrov u šelmy z iných než zdravotných dôvodov sa dá považovať za závažný priestupok týrania zvieraťa," vysvetľoval hovorca Štátnej veterinárnej správy ČR Petr Vorlíček. "Pri šelme dôjde k nezvratnému zmrzačeniu, čím stráca napríklad možnosť šplhať po stromoch, brániť sa útoku iného zvieraťa alebo si značkovať svoje územie," doplnil hovorca MŽP ČR Ondřej Charvát.

Karlos Vémola sa prezentuje navonok ako veľký milovník zvierat, ale zistené skutočnosti hovoria o opaku. Ochrancom zvierat ponúkol vysvetlenie, prečo nemá Antonia Ramba pazúre na predných labkách. "Odobratie pazúrov zdôvodnil tým, že zviera v nich malo zápal. Súkromný veterinárny lekár ale uviedol, že v tom prípade sa odstraňuje len zapálený pazúr a nie všetky pazúre aj na ďalších končatinách," vysvetľoval Charvát.

Veterinárna správa teraz bude vyšetrovať, či sa Vémola rovnako nesprával aj k ostatným zvieratám v jeho chove. Antoniu Rambu previezli do záchrannej stanice v Nemecku, kde sa ju pokúsia začleniť medzi ostatné tigre.

Lela Vémola pýta za stretnutia s fanúšikmi peniaze.
Vémolova žena šokuje: Osobné stretnutia za peniaze! Lela, to vážne? Aha, koľko pýta Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});