Hokejový návrat roka? Aha, komu sa upísala svetová legenda

Hokejový návrat roka, ktorý už ani nikto nečakal. Olympijský víťaz, dvojnásobný majster sveta a trojnásobný víťaz Gagarinovho pohára ...
  • Zdroj: Spartak Moskva

Hokejový návrat roka, ktorý už ani nikto nečakal. Olympijský víťaz, dvojnásobný majster sveta a trojnásobný víťaz Gagarinovho pohára Iľja Kovaľčuk (40) sa po vyše 2,5-ročnej pauze vracia na scénu ako hráč.

FOTOGALÉRIA: Iľja Kovaľčuk

Jedna z najväčších hviezd ruského športu sa upísala Spartaku Moskva, čiže klubu, v ktorom vstúpila do veľkého hokeja. Novými spoluhráčmi legendy sú aj dvaja Slováci.

Keď v apríli 2021 získal Avangard Omsk v zostave s produktívnym kapitánom Kovaľčukom Gagarinov pohár za triumf v KHL, zdalo sa, že pre rodáka z Tveru to bude pekná bodka za kariérou. O to viac šokovalo, keď moskovský Spartak najnovšie oznámil, že podpísal zmluvu so svojím odchovancom do konca sezóny.

Na snímke nová posila Slovana útočník Timotej Šille.
Vybojoval si miesto v Slovane: Klub podpísal zmluvu so slovenským útočníkom Zobraziť článok

Stal sa tak spoluhráčom dvoch Slovákov - brankára Patrika Rybára (30) a obrancu Michala Čajkovského (31). Spolu budú mať šancu vyhrať KHL, keďže Spartak patrí v sezóne medzi najlepšie kluby súťaže. „Budem sa snažiť, aby bol môj tím úspešný,“ povedal.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});