Mbappé dostane od Realu ultimátum: Plánom B má byť kanonier Manchesteru City

Francúzskemu futbalistovi Kylianovi Mbappému (24) vyprší zmluva s PSG 30. júla 2024. Najväčší záujem o jeho služby už dlhodobo prejavuje ...

Francúzskemu futbalistovi Kylianovi Mbappému (24) vyprší zmluva s PSG 30. júla 2024. Najväčší záujem o jeho služby už dlhodobo prejavuje Real Madrid, ktorý už á taktiež rokovací plán.

Fotogaléria

Prezident bieleho baletu Fiorentino Pérez nechce dopustiť, aby sa opakovala dramatická situácia z vlaňajšieho leta, keď sa Mbappé namiesto podpisu zmluvy nakoniec rozhodol ostať v Paríži.

Podľa informácií španieslkeho denníka AS má Real Madrid predložiť Francúzovi oficiálnu ponuku 1. januára, pričom útočník bude mať na vyjadrenie len 15 dní. V prípade, že neodpovie, klub s ním rokovanie ukončí.

Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome Svetlového pohára na druhom mieste.
Slováci si budú musieť počkať: Vlhová sa na svahu tak skoro neukáže Zobraziť článok

Denník AS taktiež prišiel s informáciou, že plánom B má byť pre Real Madrid útočník Manchesteru City Erling Haaland (23).

„Nórsky futbalista by sa rád znovu pripojil k Judovi Bellinghamovi, svojmu bývalému spoluhráčovi z Dortmundu. Okrem toho je nadšený zo španielskej kultúry a má dom v Marbelle, kde trávi čas vždy, keď má pár dní voľna,“ uvádza sa vo vyjadrení denníka AS.

Prípravy na januárový termín sú v plnom prúde.
Slovensku hrozí veľká hanba: Na Svetový pohár v Jasnej nie sú peniaze, pripustili možnosť zrušenia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk