Karlos Vémola skončil v nemocnici: Bol celý zakrvavený a nevedel, kde je!

Český MMA zápasník Karlos Vémola (38) sa v noci ocitol v dezorientovanom stave na pohotovosti.
  • 4Galéria
  • Zdroj: Instagram/ Karlos "Terminator" Vemola

Český MMA zápasník Karlos Vémola (38) sa v noci ocitol v dezorientovanom stave na pohotovosti.

Fotogaléria

„Posledné tréningy mám večer, a to z toho dôvodu, že zápasím okolo polnoci tak, aby sa moje telo naučilo najviac makať o polnoci. Vyfasoval som naozaj bombu, ale našťastie to nie je vidieť, ako je to pekne zašité. Mal som tam osem stehov a bol som dosť od krvi, pretože obočie dosť krváca,“ vyjadril sa Vémola pre Medx talks.

Po príchode do nemocnice sa však stretol s komplikáciami. „Dostal som fakt petelicu, trocha sa mi motala hlava. Prišiel som do nemocnice a fakt bola veľká, takže som zaparkoval a prišiel som tam celý zakrvavený a hovorím, že by som to potreboval zašiť. Sestrička mi hovorí, že potrebuje moju kartičku poistenca,“ pokračoval bojovník v rozprávaní.

Róbert Mak sa teší z gólu v reprezentačnom drese.
Neskutočné sólo Róberta Maka: Gól ako od Messiho, fanúšikovia šaleli Zobraziť článok

„Nemal som silu sa takto v noci hádať, tak som odišiel. Po tom údere som bol zblbnutý, tak som nevedel, kde som to auto nechal. Tak som chodil po parkovisku a hľadal som ho. Asi za trištvrte hodiny som sa vrátil a ona mi ešte vynadala, kde som bol tak dlho. Vysvetľoval som jej, že vôbec neviem, kde som, a či by mi to najskôr mohla zašiť. Kartičku poistenca som nakoniec našiel," prehovoril český zápasník o okolnostiach celej situácie.

Karlos Vémola však tvrdí, že aj napriek tomuto zraneniu do svojho najbližšieho zápasu proti Samuelovi Krištofičovi nastúpi.

Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome Svetlového pohára na druhom mieste.
Slováci si budú musieť počkať: Vlhová sa na svahu tak skoro neukáže Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});