TOTO nikto o Weissovi ml. nechce počuť: Blíži sa koniec jeho kariéry?

Laboruje už dlhšie s achilovkou. Tá futbalového kapitána Slovana Bratislava Vladimíra Weissa (34) limituje natoľko, že sa s klubom dohodli, ...
  • Zdroj: TASR

Laboruje už dlhšie s achilovkou. Tá futbalového kapitána Slovana Bratislava Vladimíra Weissa (34) limituje natoľko, že sa s klubom dohodli, že do konca roka už na trávnik nevybehne.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

„S hlavným trénerom i vedením klubu sme sa dohodli, že už to do konca roka nebudeme siliť. Pokúsim sa dať dokopy tak, aby som v januári mohol na sto percent začať zimnú prípravu,“ povedal pre klubový web Slovana Weiss ml., ktorého problémy s achilovkou trápia od začiatku októbra a počas liečby už absolvoval množstvo vyšetrení.

Slovenský futbalista Vladimír Weiss mladší.
Opora Slovana Vladimír Weiss ml.: Utajené vyšetrenie v Londýne! Zobraziť článok

„Trápi ma chronický zápal achilovky. Noha si ešte potrebuje oddýchnuť. Podstupujem rôzne procedúry a robím, čo sa dá, aby som sa mohol v novom roku vrátiť na ihrisko,“ pokračuje Weiss ml., ktorý by na jar rád zažil vyraďovaciu časť bojov v Európskej konferenčnej lige, kam Slovan postúpil. Či však bude na jar schopný naplno zasiahnuť do bojov na trávniku, je otázne.

Vladimír Weiss ml. má problémy s achilovkou.
Zúfalý Vlado Weiss ml. o svojich záhadných problémoch: Celé to zhrnul do jednej vety Zobraziť článok

„Snažím sa dať dokopy, akokoľvek sa dá. Na druhej strane, nedá sa hrať futbal donekonečna v nejakom diskomforte. Preto v januári uvidíme, ako na tom budem, a čo bude ďalej. Verím, že to bude v poriadku a na jarnú časť budem k dispozícii. Zostávam pozitívne naladený,“ uzavrel Bratislavčan. Či je v hre možný aj prípadný koniec kariéry sa zrejme dozvieme začiatkom nového roka.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});