Kritizovali ho na Slovane, teraz hromžia Gréci: Katastrofálna chyba Chovana rozhodla zápas

Smola sa mu neustále lepí na päty! Adrián Chovan si počas pôsobenia v Slovane Bratislava pohneval mnohých fanúšikov. V aktuálnom pôsobisku ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Smola sa mu neustále lepí na päty! Adrián Chovan si počas pôsobenia v Slovane Bratislava pohneval mnohých fanúšikov. V aktuálnom pôsobisku si nedávno taktiež poriadne zavaril.

Od leta 2021 bol v hlavnom meste Slovenska jasnou brankárskou jednotkou mužstva. Fanúšikom „belasých“ sa okrem iného vryl do pamätí kvôli viacerým nepochopiteľným skratom, ktoré Slovan viackrát stáli zápas. Keďže kritika na jeho osobu silnela, v júli prišlo k rozviazaniu kontraktu a zmene dresu.

Adrián Chovan sa na dva roky upísal nováčikovi najvyššej gréckej súťaže Panserraikos FC. V klube zo severovýchodu krajiny sa naladil na vlnu slušných výkonov. Počas ostatných kôl dokonca viedol spoluhráčov v roly kapitána mužstva.

Uplynulý víkend na seba ale opäť upriamil pozornosť v nie príliš dobrom svetle. Na ihrisku Asterasu Tripolis neodhadol ďaleký výbeh, loptu sa mu nepodarilo upratať do bezpečia a hráč súpera za rázom rútil oproti úplne odkrytej bránke. Gól zo 78. minúty bol navyše v dueli jediným a rozhodol o víťazstve domácich.    

David James sa obáva, že žuvací tabak má negatívny vplyv na hráčov.
Legendárny anglický brankár zdvíha varovný prst: Pozor na túto látku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});