Novinár bol na mieste Schumacherovej osudnej lyžovačky: Nové správy o nehode!

Vybral sa na miesto osudnej nehody. Nemecký novinár Jens Gideon sa bol pozrieť na miesto, kde 29. decembra 2013 nešťastne spadol pilot ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto, instagram/jens.gideon

Vybral sa na miesto osudnej nehody. Nemecký novinár Jens Gideon sa bol pozrieť na miesto, kde 29. decembra 2013 nešťastne spadol pilot F1 Michael Schumacher (54).

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Po takmer desiatich rokoch od nehody sa mu podarilo zistiť niečo, s čím sa chcel podeliť s verejnosťou. Tvrdí, že za nehodu si môže Michael sám!

Novinár televízie Norddeutscher Rundfunk sa vybral do francúzskych Álp, do strediska Méribel. Rozprával sa s viacerými blízkymi ľuďmi sedemnásobného svetového šampióna, ktorý bol po nehode niekoľko mesiacov v kóme a o jeho zdravotnom stave vedia iba najbližší.

Moderátor Florian König (vpravo) sa roky dobre poznal s Michaelom Schumacherom.
Známy moderátor F1 o pripravovanom dokumente: Čo prezradil o Schumacherovi? Zobraziť článok

„V taký deň sa na lyžovačku nechodí. Michaelovi muselo byť jasné, že tam nie je dostatok snehu a podmienky na lyžovanie v mieste, kde sa stala nehoda neboli dobré,“ povedal Gideonovi jeden z opýtaných.

Ten zároveň dodal, že bol začiatok sezóny a na svahu bolo vidieť vyčnievajúce kamene. Michael to dobre vedel, zjazdovky poznal, v blízkosti mal totiž dom. Lyžiarsky inštruktor označil za najpravdepodobnejšiu príčinu pádu zachytenie lyže o skalu a následný náraz hlavou o iný kameň.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});