Slafkovský to pred zrakom Vlhovej rozbalil: Súpera oklamal futbalovou fintičkou!

Slovenský útočník Juraj Slafkovský to pred zrakom krajanky Petry Vlhovej poriadne rozbalil! Na súpera vytiahol futbalovú fintičku a tá ...

Slovenský útočník Juraj Slafkovský to pred zrakom krajanky Petry Vlhovej poriadne rozbalil! Na súpera vytiahol futbalovú fintičku a tá mu vyšla dokonale.

Fotogaléria

Slovenský útočník Juraj Slafkovský má za sebou veľký zápas! Aj keď pri domácom víťazstve Montrealu proti Seattle (4:2) nebodoval, patril k najlepším hráčom zápasu. Tréner Martin St.Louis aj zámorskí experti označili jeho výkon za excelentný. Vlaňajšia draftová jednotka zažila vydarený návrat do prvého útoku Canadiens, v korom hral s hviezdnymi Coleom Caufieldom a Nickom Suzukim.

Juraj Slafkovský a Petra Vlhová
Petra Vlhová sa chystá na zápas NHL: Uvidí Slafkovského v prvej formácii? Zobraziť článok

Slafkovský hral pred zrakom fenomenálnej lyžiarky a krajanky Petry Vlhovej, ktorá navštívila štadión Bell Center po tom, čo cez víkend absolvovala preteky v kanadskom stredisku Mont-Tremblant. Juraj sa pred Vlhovou vytiahol a ukázal aj futbalovú fintičku, ktorou oklamal súpera. Najskôr v súboji pri mantineli prišliapol puk korčuľou, počkal si na vhodný moment a potom futbalovou prihrávkou našiel voľného spoluhráča. Napokon z toho bola sľubná príležitosť.

"Obaja sme boli spolu na zimných olympijských hrách, no ona bývala v olympijskej dedine pre lyžiarov, kým ja som býval v hlavnej olympijskej dedine s ostatnými športovcami. Takže som sa s ňou stretol prvýkrát," reagoval Juraj Slafkovský na stretnutie s Petrou Vlhovou v kabíne Canadiens pre The Athletic.

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk