Futbalista dostal druhý infarkt tento rok: Postavil sa a chcel hrať!

Srbský futbalový obranca španielskej Córdoby Dragiša Gudelj dostal už druhýkrát počas tohto roka infarkt priamo počas zápasu. Dezorientovaný ...

Srbský futbalový obranca španielskej Córdoby Dragiša Gudelj dostal už druhýkrát počas tohto roka infarkt priamo počas zápasu. Dezorientovaný sa postavil a chcel pokračovať v hre!

Fotogaléria

Srbský obranca španielskej Córdoby Dragiša Gudelj dostal druhýkrát počas tohto roka infarkt priamo počas zápasu! Pred ôsmimi mesiacmi skolaboval a dezorientovaný chcel ďalej pokračovať v hre. Hospitalizovali ho, podrobil sa operácii, pri ktorej mu implementovali do tela defibrilátor. A práve ten mu teraz zachránil život!

Šéf UEFA Aleksander Čeferin odovzdáva ušatú trofej kapitánovi Manchestru City Ilkayovi Gündoganovi.
Futbaloví fanúšikovia sú zaskočení: Finále Ligy majstrov mimo Európy? Zobraziť článok

V 28. minúte stretnutia proti Melille spadol bez cudzieho zavinenia na trávnik. Okamžite sa však postavil a viditeľne dezorientovaný chcel ako pred ôsmimi mesiacmi pokračovať v hre. Okamžite sa okolo neho zhŕkli ostatní hráči a rýchlo privolali pomoc. Gudelj bol transportovaný do nemocnice, podľa španielskych médií srbskému obrancovi zachránil život defibrilátor, ktorý má od marca.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});