Na prvý gól stále čaká: Tatar skončil v bránke namiesto puku!

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar stále čaká na premiérový gól v tejto sezóne NHL. V zápase Colorada proti Los Angeles skončil v ...

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar stále čaká na premiérový gól v tejto sezóne NHL. V zápase Colorada proti Los Angeles skončil v bránke namiesto puku on sám!

Fotogaléria

Dvaja hokejisti sa v noci na pondelok v zámorskej NHL blysli hetrikom. Brad Marchand ním prispel k triumfu Bostonu nad Columbusom 3:1, Artemij Panarin zasa k víťazstvu NY Rangers nad San Jose 6:5. Zo Slovákov bol v akcii len útočník Tomáš Tatar, no nebodoval. Jeho Colorado prehralo na ľade Los Angeles 1:4.

Tridsaťtriročný útočník odohral 22. zápas v sezóne, ale zatiaľ ešte ani raz neskóroval. "Lavíny" viedli po góle Josha Mansona, ale nakoniec prehrali tretí zápas po sebe.

Slovenský útočník Pavol Regenda patrí medzi najväčšie hviezdy San Diega.
Smutná správa zo zámoria: Pavol Regenda sa zranil! Ako dlho bude mimo hru? Zobraziť článok

Panarin dosiahol svoj piaty hetrik v kariére a pridal aj asistenciu. Jonny Brodzinski, Jacob Trouba a Vincent Trocheck zaznamenali po dve asistencie, Mika Zibanejad si pripísal dva body.

Marchand strelil tri góly po sebe v rozmedzí piatich minút a päťdesiatich sekúnd tretej tretiny. Bol to jeho šiesty hetrik v kariére, prvý čistý. Zavŕšil ho po 7 minútach a 46 sekundách od úvodného vhadzovania, tri góly od začiatku jednej tretiny strelili v klubovej histórii rýchlejšie len Leo Labine (7:01) a Bobby Bauer (7:30).

Rakúšan Marco Rossi strelil dva góly Minnesoty v súboji s Chicagom, Wild zdolali Blackhawks 4:1. Domáci brankár Marc-Andre Fleury mal 28 úspešných zákrokov. Nový tréner Minnesoty John Hynes tak dosiahol triumf aj vo svojom treťom zápase.

Juuse Saros zneškodnil 34 striel hráčov Buffala a postaral sa výrazne o triumf Nashvillu na ľade Sabres 2:1. V drese domácich sa presadil Victor Olofsson. Dvadsaťosemročný Švéd strelil svoj druhý gól z trestného strieľania v NHL, čím vyrovnal klubový rekord Miroslava Šatana a Thomasa Vaneka.

 

 


NHL:
Minnesota - Chicago 4:1

Góly: 3. Rossi (Faber, Zuccarello), 13. Rossi (F. Gaudreau, Faber), 18. Zuccarello (Kaprizov, Goligoski), 32. Boldy (Zuccarello, Spurgeon) - 53. T. Raddysh (T. Johnson, Bedard)

Boston - Columbus 3:1

Góly: 42. Marchand (Heinen, Coyle), 46. Marchand (McAvoy, J. van Riemsdyk), 48. Marchand (Zacha, McAvoy) - 40. Jenner (Olivier, Werenski)

NY Rangers - San Jose 6:5

Góly: 9. Panarin (Zibanejad, Fox), 13. Panarin (Trocheck, Lafrenière), 17. Zibanejad (Kreider, Brodzinski), 37. Cuylle (Bonino, Trouba), 45. Panarin (Trocheck, Brodzinski), 54. K. Miller (Trouba) - 4. Duclair (Burroughs), 13. Carpenter (Rutta), 30. MacDonald (Labanc, Hoffman), 55. Zetterlund (Granlund, Duclair), 56. Barabanov (Addison, Hertl)

LA Kings - Colorado 4:1

Góly: 30. Byfield (M. Anderson, Kempe), 54. Byfield (Kempe, Kopitar), 55. Moore (Grundström), 59. Doughty (Talbot) - 13. Manson (Rantanen, MacKinnon)

Buffalo - Nashville 1:2

Góly: 31. V. Olofsson (trestné strieľanie) - 10. F. Forsberg, 11. Trenin (Sissons, Co. Smith)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});