Hossova bitka v ringu odkryla sladké tajomstvo: Víťazstvo pre novú lásku!

Večer, na ktorý len tak nezabudne! V sobotu sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave odohralo neuveriteľné podujatie Fight Night ...
  • Zdroj: Julo Dúbravay

Večer, na ktorý len tak nezabudne! V sobotu sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave odohralo neuveriteľné podujatie Fight Night Challenge 5, ktoré sa zapíše do histórie.

Bývalý hokejista Marcel Hossa (42), známy svojimi úspechmi na ľade, totiž vstúpil do boxerského ringu. Jeho bojový debut proti raperovi Momovi mal nakoniec prívlastok víťazný, aj keď výhra sa zrodila až po neuveriteľnom skrate Moma. Samotný Hossa následne venoval toto víťazstvo svojej novej priateľke Katke.

FOTOGALÉRIA: Marcel Hossa

Hossovým súperom v sobotňajšom ringu bol raper Roman Grigely, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Momo. Súboj, ktorý bol súčasťou exhibičného turnaja Fight Night Challenge 5, bol naplánovaný na tri trojminútové kolá vo váhovej kategórii do 105 kilogramov. Avšak nečakaný koniec zápasu pretavil udalosť na šokujúce divadelné predstavenie!

V záverečných sekundách zápasu sa obaja súperi dostali do vzájomného klinča. Rozhodca zasahoval a snažil sa roztrhnúť ich kontakt, no v poslednej chvíli pred pokračovaním v boji Grigely zaútočil pravačkou. Hossa rýchlo zareagoval a úder odrazil, pričom rozhodca ihneď poslal obidvoch boxerov do ich rohov ringu. Napätie stúpalo, keď Grigely vypľul chránič zubov a smeroval ho k Hossovi. Zmätok sa na chvíľu vynoril a bolo zrejmé, že rozhodca ukončil duel diskvalifikáciou Grigelyho. Samotný Hossa si však z celej situácie ťažkú hlavu nerobil.

Víťazstvo si užíval plnými dúškami a po náročnom výkone nezabudol v ringu spomenúť aj svoju novú priateľku Katarínu, ktorej ho venoval. Pár spolu tvoria iba chvíľu, no Katarína stála verne po jeho boku a celý čas svoju lásku vehementne spolu s jeho rodičmi a bratom Mariánom pov­zbudzovala. Hossa aj vďaka tomu predviedol jeden majstrovský výkon. Boxu sa venuje tri roky, no zatiaľ to bolo pre neho všetko len v rámci sparingových tréningov.

Ostrý zápas zažil vôbec po prvý raz. „Musím povedať, že sparovať na tréningoch a postaviť sa do ostrého ringu so súperom sú dve diametrálne odlišné veci. Hlavne, keď to bolo pre mňa prvýkrát. Na tomto zimáku som zažil veľa skvelých hokejových momentov. Najmä s reprezentáciou... Teraz som tu zažil box, čiže niečo úplne iné, je to rozdiel, ale som rád, že som to mohol absolvovať,“ vyjadril sa Hossa.

Rozdá si to s bratom Mariánom?

Nie je žiadnym tajomstvom, že boxu sa vo voľnom čase venuje aj Marcelov brat Marián, trojnásobný víťaz Stanleyho pohára. Na otázku, či by bol Marcel schopný rozdať si to v ringu aj s ním, odpovedal tak trochu tajomne. „Neviem, či by naši rodičia boli s tým spokojní. Môžete sa pokojne opýtať na to aj Mariána, za mňa hovorím, že si nemyslím, že by to mohlo byť reálne. Ale nikdy nehovor nikdy!“

Na snímke slovenský cyklista Peter Sagan.
Preboha, čo sa Petrovi Saganovi stalo: Fotka ako dôkaz! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});