Miláčik tribún už po jednom zápase: Fanúšikovia Devils ospevujú debut Šimona Nemca!

Talentovaný slovenský hokejista Šimon Nemec (19) má za sebou debut v najlepšej hokejovej lige sveta NHL. V noci z piatka na sobotu nastúpil ...
  • Zdroj: X/@NJDevils

Talentovaný slovenský hokejista Šimon Nemec (19) má za sebou debut v najlepšej hokejovej lige sveta NHL. V noci z piatka na sobotu nastúpil v drese New Jersey Devils proti San Jose Sharks (3:6) a hneď predviedol svoje nesporné kvality. Zaznamenal dve asistencie a bol najvyťažovanejším obrancom tímu. Jeho výkon preto patrične ocenili aj fanúšikovia.

FOTOGALÉRIA: Šimon Nemec

Rodák z Liptovského Mikuláša patrí k najväčším nádejám slovenského hokeja. Na drafte NHL si ho v roku 2022 z druhého miesta vybrala práve organizácia „diablov", no narozdiel od krajana Slafkovského si musel na svoju šancu trpezlivo počkať.

Tá napokon prišla po zranení hviezdneho Douga Hamiltona. V nabitej defenzíve New Jersey sa uvoľnilo miesto a pre vedenie bol Nemec jasná voľba. Tréner mu dokonca verí až natoľko, že už v prvom zápase ho zaradil do elitnej formácie, čo sa mu v konečnom zúčtovaní vyplatilo.

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Debut ako z ríše snov! Šimon Nemec zahviezdil pri premiére v NHL Zobraziť článok

Bývalý hráč extraligovej Nitry bol pri dvoch góloch svojho tímu a neustále hýril aktivitou. To okamžite ocenili aj fanúšikovia, ktorí si mladého Slováka nevedeli vynachváliť. „Veľmi pôsobivý debut. Gratulujem," napísal jeden z komentujúcich a druhý zašiel ešte ďalej: „Jediné pozitívum dnešného zápasu."

Podobných komentárov bolo na sociálnych sieťach New Jersey Devils obrovské množstvo. Zdá sa tak, že Šimon Nemec si nezískal len pozornosť hokejových odborníkov, ale aj srdcia tých najvernejších priaznivcov. Tí sa už teraz tešia na jeho druhé vystúpenie v červeno-čiernych farbách.

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Noc, na ktorú nikdy nezabudne: Pozrite si, ako sa Šimon Nemec ukázal fanúšikom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});