Neuveriteľné faux pas pri žrebe majstrovstiev Európy: Veľkolepú udalosť narušili sexuálne zvuky!

S týmto rozhodne nerátali! Slávnostné losovanie skupín nadchádzajúcich majstrovstiev Európy vo futbale narušili zvuky pripomínajúce sexuálny ...
  • Zdroj: TASR/AP

S týmto rozhodne nerátali! Slávnostné losovanie skupín nadchádzajúcich majstrovstiev Európy vo futbale narušili zvuky pripomínajúce sexuálny akt. K netypickej sabotáži sa neskôr prihlásil známy anglický komik, ktorý už podobný kúsok predviedol aj v minulosti.

FOTOGALÉRIA: Neuveriteľné faux pas pri žrebe majstrovstiev Európy

Rušivé zvuky bolo počuť v televíznom prenose a zaznamenali ich aj hostia v sále vrátane funkcionára UEFA Giorgia Marchettiho, ktorý mal celý žreb na starosti. „Je tu počuť nejaké zvuky..." vyhlásil v živom vysielaní. Tie síce po krátkej chvíli prestali, no bez povšimnutia futbalovej verejnosti to nezostalo. Videá s krátkou ukážkou sa okamžite začali šíriť po internete.

Neskôr Angličan Daniel Jarvis na sociálnej sieti X uverejnil, ako sa mu pomocou mobilného telefónu podarilo spustiť audiozáznam priamo v sále. Podobným spôsobom už v januári tohto roka narušil prenos zápasu Anglického pohára, ktorý odvysielala televízna stanica BBC.

Na nečakaný incident sa novinári opýtali aj hlavného trénera anglickej reprezentácie Garetha Southgatea. „Niečo som započul, to áno. Keď som si ale dal dve a dve dohromady, došlo mi, že pôjde o nejaký druh vtipu. Nedokázal som ale rozoznať, čo to presne bolo," odpovedal úprimne.

Slávnostný žreb skupín na ME 2024.
Slovenskí futbalisti spoznali súperov v skupine, Hagi: Majú behavých hráčov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});