Slovan utrpel najvyššiu prehru od roku 2011, v tíme hovoria o hanbe

Hokejisti Slovana Bratislava utrpeli v piatok najvyššiu prehru od decembra 2011. Michalovce ich zdolali v zápase 23. kola najvyššej slovenskej ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

Hokejisti Slovana Bratislava utrpeli v piatok najvyššiu prehru od decembra 2011. Michalovce ich zdolali v zápase 23. kola najvyššej slovenskej súťaže 10:1 a podčiarkli krízu jedného z dvoch najúspešnejších klubov v slovenskej histórii.

Jeho tím prehral vyššie naposledy pred takmer dvanástimi rokmi, keď nestačil na Skalicu na jej ľade 0:10. Trpkosť prehry v Michalovciach ešte podčiarkol pästný súboj domáceho Mitchella Hearda s Ethanom Werekom, z ktorého vyšiel víťazne michalovský legionár. "Počas celého zápasu si vymieňali nejaké poznámky a skvelá atmosféra Mitcha vyhecovala. Aj také veci k podobným zápasom patria a diváci si to užili," povedal k bitke domáci obranca Martin Bodák.

Jeho tímu pomohol teambuilding počas reprezentačnej prestávky. "Chlapcov teraz hokej baví a tím sa dostal do dobrej športovej formy. Už pred reprezentačnou pauzou sme však odohrali výborné zápasy proti Nitre a Košiciam. Iste, pomohol nám aj teambuilding, ale stále sme tvrdo trénovali a konečne máme aj kúsok šťastia. Do zostavy sa vrátili Bodák i Pearson a to sú dôležité veci. Prehrávali sme o gól, teraz máme rozdielových hráčov, ktorých to baví," zhodnotil domáci tréner Peter Kúdelka.

Duklu čaká najbližší zápas v nedeľu na ľade Zvolena, s ktorým zvedie priamy súboj o tretie miesto. "Belasí" zavítajú na ľad nováčika do Humenného, ktoré zdolali doposiaľ v oboch zápasoch, raz po predĺžení.

Talentovaný Šimon Nemec má za sebou úspešnú premiéru v najlepšej hokejovej lige sveta.
Debut ako z ríše snov! Šimon Nemec zahviezdil pri premiére v NHL Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk