Perry prvýkrát prehovoril: TAKÁTO je pravda o údajnom sexe s matkou Bedarda

Kanadský hokejista Corey Perry (38) prvýkrát prehovoril o svojom konci v tíme zámorskej NHL Chicago Black­hawks, po ktorom sa rozbehli ...

Kanadský hokejista Corey Perry (38) prvýkrát prehovoril o svojom konci v tíme zámorskej NHL Chicago Black­hawks, po ktorom sa rozbehli klebety, že je za tým pohlavný styk s mamou jeho spoluhráča Connora Bedarda (18).

Fotogaléria

Skúsený útočník sa kajá, že všetkých sklamal, pričom za svojím problémom vidí alkohol.

Perry, ktorého Chicago angažovalo preto, aby sa stal mentorom aktuálnej draftovej jednotky Bedarda, nakoniec vraj nemal mať sex s Melanie, mamou generačného talentu. Ale má mať problémy s alkoholom. „Rád by som sa úprimne ospravedlnil celej organizácii Chicago Black­hawks.

Majiteľom, manažmentu, trénerom, fyzioterapeutom, zamestnancom a spoluhráčom. Tiež by som sa chcel ospravedlniť všetkým fanúšikom a mojej rodine. Som zahanbený a všetkých som vás sklamal,“ vyhlásil Perry, ktorý už začal pracovať s odborníkmi na riešení svojich duševných problémov a závislosti od alkoholu.

Ututlávaný škandál

V Chicagu sa už odohral sexuálny škandál, ktorý sa klub snažil ututlať a pravda vyšla na povrch až po rokoch. Bývalý hokejista Kyle Beach obvinil zo sexuálneho útoku klubového videoanalytika, o čom vedenie klubu vedelo, ale mlčalo. Po rokoch sa obe strany dohodli na mimosúdnom vyrovnaní.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});