Slovenský útočník neprestáva udivovať: Lukáša Haraslína velebia už aj v Španielsku!

Fantastická forma Lukáša Haraslína (27) pokračuje. Slovenský reprezentant je najlepším hráčom Sparty Praha, ktorú gólmi ťahá v lige i ...
  • Zdroj: TASR/AP

Fantastická forma Lukáša Haraslína (27) pokračuje. Slovenský reprezentant je najlepším hráčom Sparty Praha, ktorú gólmi ťahá v lige i pohároch. Svojím typickým spôsobom rozhodol o výhre 1:0 v Európskej lige nad Realom Betis Sevilla. Po stretnutí spievali na jeho adresu ódy aj španielske médiá.

FOTOGALÉRIA: Lukáša Haraslína velebia už aj v Španielsku!

Nájazd z ľavého krídla, kľučka do stredu ihriska a „obaľovačka“ pravačkou na zadnú žrď. To je návod na presný zásah, ktorý by si mohol Haraslín už dať patentovať. Takto dvomi gólmi proti Islandu (4:2) pomohol nášmu národnému tímu spečatiť postup na ME 2024 a rovnakú fintu používa na súperov aj v drese pražskej Sparty.

„Stále to trénujem a skúšam, ono to väčšinou aspoň raz za zápas aj vyjde,“ opísal. Ako sám priznal, pri víťaznom góle proti Betisu mal priestor zobrať si loptu aj na ľavú nohu a takto ohroziť bránu, ale nakoniec sa rozhodol ju zobrať do protipohybu obrancu a urobil dobre. „V prvom polčase som to dvakrát trafil do stredu brány, ale teraz na zadnú žrď,“ opísal.

Hráči Hamburgu si strelili mimoriadne kuriózny vlastný gól.
Hráči Hamburgu sú hitom internetu: TAKÝTO vlastenec ste ešte nevideli! Zobraziť článok

Nadšené z jeho výkonu boli aj španielske médiá. „Český tím mal v útoku iba jedinú zbraň, ktorou mohol obrane Betisu ublížiť. Bol ňou Haraslínov talent,“ napísala Marca. Za svoj výkon sa dostal aj do najlepšej jedenástky kola EL.

Haraslínova sezóna v Sparte:

20 zápasov

10 gólov

3 asistencie

Na snímke v bielom hráči Košíc po víťazstve.
Michalovce sú už 16 zápasov bez výhry: Košice pod Kozákom prvýkrát víťazne Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});