Jágr prekvapil po koncerte Mirai fanúšikov: Aha, ako cestoval domov

Vyrazili na koncerte skupiny Mirai. Legendárny český hokejista Jaromír Jágr (51) vzal svoju priateľkou Dominiku Branišovú (29) do pražskej ...
  • Zdroj: instagram/dominikabranisova

Vyrazili na koncerte skupiny Mirai. Legendárny český hokejista Jaromír Jágr (51) vzal svoju priateľkou Dominiku Branišovú (29) do pražskej O2 areny na koncert známej českej kapely.

FOTOGALÉRIA: Jaromír Jágr

Jágr možno trochu potreboval odreagovať, veď jeho Kladno prežíva v českej extralige zatiaľ biednu sezónu. S 19 bodmi je na chvoste tabuľky. Hokejová legenda mala v O2 arene luxusné miesto, so svojou láskou stáli hneď vedľa pódia. „Išli sme na Mirai s Jágrom a Dominikou. Všetci vyzerali spokojne,“ smiala sa na sociálnej sieti vo videu speváčka Elizabeth Kopecká.

Pri stole sa nachádzala aj prázdna stolička pre Patejdla.
Jágr krstným otcom knihy Elánu: Počúvam ich už od základnej školy! Zobraziť článok

Poriadny zážitok čakal ale bývalú hviezdu profiligy NHL po koncerte. Zrejme sa mu podobne ako samotnému Miraiovi po koncerte nepodarilo zabezpečiť odvoz a tak sa rozhodli ísť metrom. „O2 ďakujeme. Nezabudneme. Život. Metrom domov. Pa,“ napísal spevák na instagram k fotke s Jágrom, ktorému sa skôr z tváre dalo vyčítať utrpenie ako radosť.

Jaromír Jágr.
Jágr sa poriadne vytočil: Fanúšikom posiela tvrdý odkaz! Zobraziť článok

„Podľa mňa od Nagana metrom nešiel,“ vtipkoval ešte Mirai v príbehu. Fanúšikovia ale boli nadšení: „Džegr v metre!“ hlásali prekvapene.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});