Ďalšia rana pre Neymara: Vážne zranenie, prepadnutie priateľky a teraz TOTO!

Problém za problémom! Brazílskej futbalovej hviezde Neymarovi (31) sa to sype pod rukami.
  • Zdroj: instagram/brunabiancardi a neymarjr

Problém za problémom! Brazílskej futbalovej hviezde Neymarovi (31) sa to sype pod rukami.

FOTOGALÉRIA: Neymar

Najskôr si hráč saudskoarabského Al-Hilál roztrhol predný krížny väz v ľavom kolene a odtrhol meniskus. Podrobil sa operácii a čaká ho dlhá rekonvalescencia. Potom jeho priateľku Brunu Biancardiovú (29) aj s malou dcérkou Mavie prepadli v dome ozbrojení lupiči. No a teraz prišla ďalšia rana pre brazílsku reprezentačnú hviezdu. Necelá dva mesiaci po narodení dcérky ho opustila jeho milovaná Bruna!

Neymar má s Brunou turbulentný vzťah. Chodili spolu, potom sa rozišli. Tento rok sa v januári ale dali opäť dokopy. Začiatkom októbra sa im narodila dcérka Mavie. No a teraz to vyzerá na definitívny rozchod.

Neymar opúšťal ihrisko v slzách.
Neymar prechádza peklom: Zatína zuby, kričí od bolesti! Zobraziť článok

„Je to súkromná záležitosť, ale pretože som denne vystavená rôznym správam, špekuláciám a vtipom, oznamujem vám, že nie sme vo vzťahu,“ cituje pôvabnú Brunu britský denník The Sun.

„S Neymarom sme rodičmi Mavie. To je dôvod, ktorý nás spája. Dúfam, že mi prestanú chodiť správy na túto tému,“ dodala.

Neymar v posledných dňoch nemá veľa dôvodov na radosť.
Brazílska hviezda si v Saudskej Arábii možno nezahrá: Al-Hilal plánuje vyškrtnúť Neymara zo súpisky Zobraziť článok

The Sun zároveň špekuluje, že za rozchodom môže byť fakt, že Neymar mal žiadať nahé fotografie od modelky pre dospelých Aliny Fariasovej. Modelka z platformy OnlyFans totiž zverejnila správy, ktoré jej mal poslať Neymar. Ten sa ale bráni, že tieto správy sú staré niekoľko rokov. Navyše, mal byť Neymar počas tehotenstva priateľky pristihnutý, ako tancuje na večierku s dvoma ženami. Ďalší incident sa mal stať na párty, ktorú rodák z Mogi das Cruzes usporiadal vo svojom sídle v brazílskej Mangaritibe. Tam mal nemenovanú herečku požiadať o sex, tá ale jeho návrh odmietla.

Spoločné fotky Neymara s priateľkou si pozrite v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});