Extrémny zárobky mu nestačili: Pokerový milionár v hľadáčiku polície!

Zarobil milióny, no nielen pokerom! Jordan Saccuci (33), ktorý v roku 2022 vyhral prestížne podujatie v Prahe, zarobil naozaj milióny ...
  • Zdroj: FB/PokerNews

Zarobil milióny, no nielen pokerom! Jordan Saccuci (33), ktorý v roku 2022 vyhral prestížne podujatie v Prahe, zarobil naozaj milióny svojim športom, no asi mu to nestačilo... Ocitol sa v hľadáčiku kanadskej polície ako podozrivý z účasti na vlámačkách!

Kanadský hráč pokru je podozrivý z účasti na 30 vlámaniach v Toronte. Regionálne policajné riaditeľstvo zverejnilo vyhlásenie a potvrdilo, že po Saccuccim a jeho spoločníkoch pátrajú, no zatiaľ sú na úteku.

Situácia je zaujímavá, ale nielen preto, že Saccucci by mal byť na tom finančne v princípe dobre. Kanaďan vyhral minulý rok v Prahe 913 000 eur, čo je dosť na to, aby ste sa na chvíľu tešili aj v Kanade. Takže v princípe má peniaze.

Ďalšia zaujímavosť: nie je to prvýkrát, čo bol hľadaný pre vlámanie. Pred ôsmimi rokmi bol údajne zapletený do 40 prípadov v oblasti Toronta.

Podľa pokrovej štatistiky vyhral Saccucci na živých turnajoch už viac ako milión eur. Inými slovami, ak kradol tak nie z núdze. Alebo žeby by týmito zločinmi financoval svoje pokrové turnaje?

Po súťažnom víkende v Kanade si Vlhová odskočí na NHL.
Program Vlhovej po pretekoch v Tremblante: Pozrie si Slafkovského! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});