Petrine plány v neznámom kanadskom stredisku: Dva obráky a potom Slafkovský

Maká na plné obrátky! Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) má naďalej nabitý program. Jej ďalšou zastávkou je kanadské stredisko ...
  • Zdroj: Getty Images

Maká na plné obrátky! Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) má naďalej nabitý program. Jej ďalšou zastávkou je kanadské stredisko Mont-Tremblant, kde ju čakajú obrovské slalomy. A nezastaví sa ani po pretekoch, keďže po ich skončení zamieri za hokejistom Jurajom Slafkovským (19).

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová a Juraj Slafkovský

Samotné víkendové podujatie sľubuje dávku adrenalínu a napätia, ale to nie je všetko! Po jeho skončení sa tím Vlhovej vyberie na nezabudnuteľný zážitok - hokejový zápas v Montreale.

Petra totiž už pred Killingtonom avizovala, že by rada na vlastné oči uvidela Juraja Slafkovského zabojovať v pondelok v domácom zápase proti Seattlu Kraken. A Mont-Tremblant sa nachádza približne 120 kilometrov severozápadne od Montrealu.

Nórska lyžiarka Maria Therese Tvibergová si zranila koleno.
Vlhová má o súperku menej: Majsterka sveta sa vážne zranila Zobraziť článok

„Juraj vie, že za ním prídem. Neviem však, či budeme mať možnosť sa aj stretnúť. Nebudeme to siliť. Chcem si to tam užiť a hlavne dúfam, že sa tam vôbec dostaneme,“ uviedla Vlhová na štvrtkovej tlačovej besede, kde prezradila aj to, že kopec v Kanade je pre ňu jedna veľká neznáma, v piatok ju čakala premiéra na ňom.

„Vôbec netuším, o čom to tu bude, ako vyzerá kopec ani aké sú podmienky. Vyskúšam si ho reálne prvýkrát až v piatok. Veľa pretekárok tu ešte vôbec nebolo, takže nie som jediná,“ dodala rodáčka z Liptova, ktorá sa vždy snaží novým podmienkam čo najrýchlejšie prispôsobiť.

Petra odkázala všetkým, aby jej vzťah s Michalom neriešili.
Vlhová sa má po návrate na čo tešiť: Michal už pre Petru testuje nový kozub!? Zobraziť článok

„Čím rýchlejšie, tým lepšie. Dúfam, že sa budem vedieť do toho vžiť a načítať ten kopec. Bude to však určite výzva, keďže sme tu viaceré dievčatá nepretekali. Ale mám dosť skúseností na to, aby som sa dokázala s tým vysporiadať. Uvidíme, ako to dopadne, keďže s mojimi poslednými pretekmi nie som vôbec spokojná,“ uzavrela Vlhová s tým, že jej ambíciou bude počas oboch dní útok na pódiové umiestnenia.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});