Diváci odvracali zrak: Bojovník takmer prišiel o ucho!

Hrozivá scéna sa odohrala v zápase zmiešaných bojových umení v ruskej organizácii ACA. Po tvrdom údere lakťom prišla krvavá explózia ...
  • Zdroj: instagram @viniciuscruzmma

Hrozivá scéna sa odohrala v zápase zmiešaných bojových umení v ruskej organizácii ACA. Po tvrdom údere lakťom prišla krvavá explózia a brazílsky bojovník takmer prišiel o ucho, ktoré držalo len na malom kúsku. Diváci odvracali zrak!

Hrôza na turnaji ACA v ruskom Petrohrade! Brazílsky bojovník Vinicius Cruz takmer prišiel o ucho. V súboji s Edilom Esengulovom bol na zemi, dostal tvrdý úder lakťom do pravého ucha a prišla krvavá explózia. Cruzove ucho sa ledva držalo na kúsku, vydesení diváci odvracali zrak. Pochopiteľne, v štvrtom kole po tomto incidente rozhodca zápas ukončil, keďže Brazílčan nemohol pokračovať, tak prehral a nepridal tretí triumf v rade.

Šokujúce bolo, že brazílsky bojovník a jeho roh intenzívne presviedčali rozhodcu, aby mohol v zápase pokračovať. "To, že tvoj roh kričí, aby si rozhodcovi povedal, že chceš bojovať a v tej chvíli ti ucho doslova visí, je pre mňa šialené," reagoval v komentároch jeden z fanúšikov.

 

Karlos Vémola s rodinou.
Vémola prichádza o člena rodiny: Nechcem byť pri tom! Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});