Fanúšikovia Manchesteru United zúria: TOTO si ich brankár za klobúk nedá!

Brankár André Onana (27) tímu červených diablov v stretnutí Ligy majstrov proti Galatasarayu opäť narobil množstvo problémov.

Brankár André Onana (27) tímu "červených diablov" v stretnutí Ligy majstrov proti Galatasarayu opäť narobil množstvo problémov.

Fotogaléria

Po prvých 18. minútach zápasu, v ktorých sa presadili Garnacho (19) a Fernandes (29) sa zdalo, že pre hráčov United pôjde o prechádzku ružovou záhradou.

Alejandro Garnacho má stále len 19 rokov, no už teraz je veľkou hviezdou.
Hviezda Manchesteru United neprestáva udivovať: Dojemné gesto, ktoré vás rozplače! Zobraziť článok

Následne však prišlo zdramatizovanie z kopačky Hakima Ziyecha (30), ktorého prízemnú strelu si brankár Onana nepostrážil a razom bolo znížené na rozdiel jediného gólu.

Hráči anglického tímu síce po presnom zásahu McTominaya (26) dokázali opäť odskočiť na rozdiel dvoch gólov, no už o malú chvíľu prišla ďalšia Ziyechova strela, ktorú brankár Onana kurióznym spôsobom prepustil až za bránkovú čiaru.

Posledný kliniec do rakvy pre "červených diablov" prišiel v 71. minúte, keď domáci hráč Kerem Akturkoglu (25) vyrovnal na 3:3. 

Futbalisti Manchesteru United si tak z dôležitého zápasu odniesli opäť len jeden bod a nedokázali sa dostať z poslednej priečky A skupiny Ligy majstrov.

Alexa vykonáva prácu policajtky na futbalových zápasoch.
Obľúbená futbalová policajtka zvliekla uniformu: Takmer hore bez! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});