Zuzulová má o svojej budúcnosti jasno: Vysnívaná reštaurácia je po rozvode na predaj!

O svojej budúcnosti má jasno! Bývalá skvelá slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová (39) sa už vyše roka rozvádza s trénerom francúzskej ...
  • Zdroj: instagram /@veronikazuzulova

O svojej budúcnosti má jasno! Bývalá skvelá slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová (39) sa už vyše roka rozvádza s trénerom francúzskej reprezentácie mužov Romainom Velezom (39), za ktorého bola vydatá viac ako desať rokov a majú aj spoločného synčeka Jula (4).

Denníku Nový Čas prezradila, že rozvod je vo finálnej fáze a navyše predávajú aj spoločnú reštauráciu. Veronika si momentálne robí kurz inštruktorky lyžovania a práve v tomto odbore, ktorým si na chlieb zarábala aj počas športovej kariéry, sa chce v ďalšej etape života živiť. 

Bývalá úspešná lyžiarka vlani nášmu denníku prezradila, že jej dlhoročnému manželstvu s Romainom odzvonilo. „Stále nie som rozvedená, ale už je to vo finálnej fáze,“ povedala nám Veronika, ktorá má s manželom štvorročného synčeka a spoločne vo Francúzsku vlastnili aj útulnú reštauráciu.

Mbappé vo štvrtok vyhlásil, že jeho jediná možnosť je nateraz zostať v Paríži Saint-Germain.
Kontroverzia v Lige majstrov: Rozhodca nariadil penaltu, hráči tomu nemohli uveriť Zobraziť článok

„Predávame ju. Už sme uzavreli aj predkupnú zmluvu a v januári podpisujeme predaj,“ ozrejmila Zuzulová, ktorá je už niekoľko mesiacov šťastná po boku iného muža. Paradoxne je ním opäť Francúz - učiteľ lyžovania Gasp Valette.

Na otázku, čím sa plánuje živiť v budúcnosti, odpovedala veľmi jasno: „Už nejaký čas si robím kurz učiteľky lyžovania a v blízkom čase ho budem dokončovať. Nechcem byť akože profi trénerka lyžovania, ale skôr chcem pracovať s bežnými ľudmi, čo prídu na dovolenku do Francúzska.

Alexa vykonáva prácu policajtky na futbalových zápasoch.
Obľúbená futbalová policajtka zvliekla uniformu: Takmer hore bez! Zobraziť článok

Do tohto strediska v Chamonix, kde teraz žijem s priateľom, nechodí veľa Slovákov. Takže by som od budúcej sezóny chcela práve pre nich robiť zájazdy a potom sa im na svahoch venovať.

A ukázať im stredisko a okolie.“ Okrem toho ešte bude občas spolukomentovať zjazdové lyžovanie pre verejnoprávnu televíziu. „Ale iba preteky v Rakúsku, ktoré RTVS vysiela,“ dodala na záver.

Alejandro Garnacho má stále len 19 rokov, no už teraz je veľkou hviezdou.
Hviezda Manchesteru United neprestáva udivovať: Dojemné gesto, ktoré vás rozplače! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});