Djokovič to konečne priznal: Pre TOTO nikdy nebudem kamarátom Nadala a Federera!

Srbský tenista Novak Djokovič otvorene priznal, prečo nikdy nebude kamarátom svojich rivalov Rogera Federera a Rafaela Nadala.

Srbský tenista Novak Djokovič otvorene priznal, prečo nikdy nebude kamarátom svojich rivalov Rogera Federera a Rafaela Nadala.

Fotogaléria

Jediní traja hráči, ktorí vyhrali 20 a viac grandslamov v dvojhre. Tenisové legendy, ktoré dlhé roky boli najväčšími rivalmi na kurtoch. Vyslúžili si prezývku "Veľká trojka". Novak Djokovič, Rafael Nadal a Roger Federer. Srb, ktorý je rekordérom s počtom 24 grandslamových titulov, otvorene prehovoril, prečo so svojimi rivalmi nikdy nebude kamarátom.

"Je pravdou, že nemôžeme byť priateľmi, pretože priatelia si hovoria o všetkom, tom dobrom, aj zlom, o tajomstvách… Myslím, že by nebolo veľmi komfortné, keby si toto všetko odhalil svojim rivalom. Za posledných 15 rokov som Federera a Nadala videl častejšie ako svojich rodičov,” hovoril Novak Djokovič pre španielsku Marcu.

Argentínsky tenista David Nalbandian bol kedysi svetovou trojkou.
Bývalá svetová trojka ide pred súd: Expriateľku si v jej byte potajomky natáčal nahú! Zobraziť článok

“To znamená, že boli veľmi dôležitou súčasťou môjho života a kariéry. Mám pre nich neuveriteľný rešpekt a pre rivalitu, ktorú sme si tak dlho udržiavali. Prešli sme dlhou spoločnou cestou a keď zavesíme rakety, tak ju budeme vidieť uvoľnenejšie,” dodala svetová jednotka.

36-ročný Novak Djokovič si stále udržiava fantastickú výkonnosť. Na všetkých štyroch grandslamoch tejto sezóny sa dostal do finále, získal tri tituly a padol jedine v bitke o wimbledonskú trofej po piatich setoch so Španielom Carlosom Alcarazom. Djokovič vyhral aj Turnaj majstrov.

Veľká trojka a ich grandslamové tituly

Novak Djokovič - 24

Rafael Nadal - 22

Roger Federer - 20

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});