Messiho manželstvo vo vážnej kríze: Na pokraji rozvodu kvôli krásnej novinárke?

Manželstvo hviezdneho argentínskeho útočníka Lionela Messiho (36) a Antonelly Roccuzzovej (35) má prechádzať vážnou krízou. Dôvodom má ...
  • Zdroj: instagram.com/antonelaroccuzzo

Manželstvo hviezdneho argentínskeho útočníka Lionela Messiho (36) a Antonelly Roccuzzovej (35) má prechádzať vážnou krízou. Dôvodom má byť nadštandardný vzťah futbalistu s krásnou juhoamerickou novinárkou!

FOTOGALÉRIA: Messi Martinezová

Lionel Messi navonok pôsobí nielen ako dokonalý futbalista, ale aj ako dokonalý manžel a dokonalý otec. S dlhoročnou manželkou Antonellou Roccuzzovou vychovávajú tri deti, no podľa brazílskeho denníka Direto Do Miolo má ich vzťah prechádzať vážnou krízou! Dokonca podľa tohto zdroja je ich manželstvo na pokraji rozvodu.

Hlavným dôvodom krachujúceho vzťahu Messiho má byť šarmantná argentínska novinárka Sofi Martinezová, ktorá pracuje pre ESPN a s hviezdnym útočníkom pravidelne robí exkluzívne rozhovory. Fanúšikom neuniklo, že počas týchto rozhovorov to medzi Martinezovou a Messim iskrí až príliš. Práve z toho dôvodu začala Antonella chorobne žiariliť a oheň vo vzťahu bol na streche.

FOTO Martinezovej s Messim nájdete v galérii TU

Sympatická dvojica sa spolu pozná viac ako 25 rokov, svadbu mali v roku 2017.
Obrovský šok pre Messiho a Antonellu: Streľba a vyhrážky smrťou! Zobraziť článok

Messiho vzťah s Martinezovou má byť na nadštandardnej úrovni a krásna juhoamerická novinárka to nevyvrátila. "Leo sa k mnohým novinárom správa dobre, obzvlášť k tým, ktorí sa na neho usmievajú. Má ich proste rád. Jediný rozdiel oproti mne je, že som žena, takže veľa vecí berie inak," záhadne vyhlásila.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});