Po boku nového priateľa žiari: Plánuje Veronika Zuzulová svadbu?

Bývalá slovenská lyžiarska ikona žiari šťastím! Vo výraznej miere za to môže nový partner - francúzsky učiteľ lyžovania Gasp Valette. 
  • Zdroj: instagram/veronikazuzulova

Bývalá slovenská lyžiarska ikona žiari šťastím! Vo výraznej miere za to môže nový partner - francúzsky učiteľ lyžovania Gasp Valette. 

FOTOGALÉRIA: Veronika Zuzulová

Vlani pred rokom šokovala bývalá skvelá slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová (39) verejnosť o svojom súkromí. Pre Nový Čas vtedy potvrdila, že jej 10-ročné manželstvo s trénerom francúzskej reprezentácie mužov Romainom Velezom (39) sa končí a s otcom ich spoločného syna Jula (4) sa rozchádzajú. 

Už niekoľko mesiacov máte po boku nového partnera, opäť Francúza - učiteľa lyžovania Gaspa Valetteho a ako vidno na fotkách, tak žiarite šťastím...

Áno, áno. Každý nový vzťah je dobrý a verím, že nám to vydrží. Som šťastná, že po ťažkých mesiacoch, ktoré som mala, sa môj život opäť dáva do normálu.

Syn Jules vášho nového partnera prijal?

On je veľmi naviazaný na mňa, je to taký mamičkin miláčik. Ale s Gaspom si rozumie, a to je pre mňa veľmi dôležité. Treba však povedať, že má iba 4 roky, takže ešte úplne nechápe celú situáciu. Keď bude väčší, tak potom sa budeme o tom vedieť lepšie porozprávať.

Keď dôjde k finálnemu kroku a definitívnemu rozvodu, plánujete s novým priateľom aj potvrdenie vášho vzťahu svadbou?

To je teraz priskoro hovoriť, ale na druhej strane sa tomu nebránim a nehovorím, že sa to jedného dňa nestane. Zatiaľ to však nie je v pláne a najskôr sa musím rozviesť.

KNIHU SOM NEPÍSALA, ABY SOM NA NEJ ZAROBILA

Momentálne sa na slovenské pulty dostala Zuzulovej knižná autobiografia pod názvom Úprimné. Dozvedia sa v nej čitatelia aj detaily z jej súkromia? „Určite sa čitatelia v knihe dočítajú veci, ktoré o mne nevedeli a nikde som ich nezverejňovala. Je tam aj súkromný život, ale najmä športový. V mojej kariére bolo veľa problémov a mala som pocit ich dať na papier. Preto tá kniha vznikla, aby sa to ľudia o mne dozvedeli,“ prezradila Veronika, ale zároveň doplnila: „Cieľom knihy nie je, aby som na nej zarobila a ani sa jej nechystám robiť nejaké veľké promo.“

S Romainom, s ktorým majú syna Jula (4), boli manželmi 10 rokov, ale ich láske odzvonilo.
Veronika Zuzulová o komplikáciách s rozvodom: Ako je to so synom Julesom? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});