Moratova manželka pobavila fanúšikov: Takto vyzerala Álvarova žiadosť o moju ruku

Rozhovoril sa! Španielsky futbalový reprezentant Álvaro Morata (31) bol spoločne so svojou manželkou Alice hosťom zábavnej relácie ...
  • Zdroj: instagram/alvaromorata

Rozhovoril sa! Španielsky futbalový reprezentant Álvaro Morata (31) bol spoločne so svojou manželkou Alice hosťom zábavnej relácie Verissimo.

FOTOGALÉRIA: Álvaro Morata

Hráč Atlética Madrid, ktorý počas svojej kariéry obliekal dresy viacerých tímov, hovoril o komplikáciách pri pôrode štvrtej dcérky Belly či bizarnej chvíli pri žiadosti o ruku.

Na snímke hráč Trnavy Michal Ďuriš sa raduje po strelení gólu.
Trnava so štvrtým ligovým víťazstvom v rade, Slovan vedie o šesť bodov Zobraziť článok

„Bál som sa, že Alicu navždy stratím. Kvôli nervozite som zvracal aj pred lekármi. Chceli Alici odobrať pohlavné orgány, s čím som nesúhlasil. Má iba 28 rokov, ale napokon to našťastie nebolo potrebné,“ opísal chvíle hrôzy španielsky reprezentant.

Počas rozhovoru však prišlo aj na oveľa veselšiu spomienku. „Na prvom rande som bol veľmi nervózny. Musel som sa trikrát prezliecť. Hneď som ale vedel, že mi zmení život a raz sa stane mojou ženou a matkou mojich detí,“ priznal Morata.

Alejandro Garnacho má stále len 19 rokov, no už teraz je veľkou hviezdou.
Neskutočný gól mladej hviezdy: Nožničky z takmer 14 metrov! Zobraziť článok

„O osem mesiacov neskôr ma požiadal o ruku. Stalo sa to počas divadelného predstavenia a kvôli tomu, že v tej dobe nebola moja španielčina na takej úrovni ako dnes, som najprv nevedela, čo po mne chce,“ smiala sa manýelka slávneho futbalistu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});