Emotívna správa, ktorá chytí každého za srdce: Biatlonová kráľovná získala najväčšie zlato

Najväčšia radosť v živote! Bývalá hviezdna biatlonistka Marte Olsbuová Röiselandová (32) si splnila sen. Krátko pred štartom novej sezóny ...
  • Zdroj: Instagram/@marteolsburoiseland

Najväčšia radosť v živote! Bývalá hviezdna biatlonistka Marte Olsbuová Röiselandová (32) si splnila sen. Krátko pred štartom novej sezóny sa dočkala prvého potomka.

FOTOGALÉRIA: Marte Olsbuová Röiselandová

Trojnásobná olympijská šampiónka a trinásťnásobná majsterka sveta, ktorá na jar tohto roka zavesila lyže a pušku na klinec, sa na sociálnych sieťach podelila s fanúšikmi o fantastickú novinku. Cez víkend priviedla na svet syna Tobiasa.

„Nepochybne naše najväčšie zlato. Teším sa na pokračovanie," napísala na Instagrame rekordérka v počte svetových titulov k príspevku s manželom  Sverrom Olsbuem Röiselandom a novonarodeným potomkom. 

Skúsená Nórka sa s kariérou rozlúčila po konci uplynulého ročníka, ktorý vyšperkovala zo ziskom dvoch zlatých medailí v zmiešaných pretekoch na MS v Oberhofe. Vďaka týmto cenným kovom prekonala v počte majstrovských titulov doterajšie historické maximum nemeckej legendy Magdaleny Neunerovej. V zbierke má navyše ešte ďalšie štyri bronzy.

Ivona Fialková ukončila vo veku 28 rokov profesionálnu športovú kariéru.
Tajomný odkaz Ivony Fialkovej: Čo ním chcela bývalá biatlonistka naznačiť? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});