Vlhová prezradila program v Killingtone: Najskôr lyžovanie, potom malé prekvapenie

To bude ale súboj! Nie je žiadnym tajomstvom, že americký Killington je najobľúbenejším po­dujatím SP Mikaely Shiffrinovej (28). Medzi ...
  • Zdroj: getty images

To bude ale súboj! Nie je žiadnym tajomstvom, že americký Killington je najobľúbenejším po­dujatím SP Mikaely Shiffrinovej (28). Medzi najväčšie vyzývateľky domácej hviezdy bude patriť Petra Vlhová (28), ktorá sa momentálne nachádza v skvelej forme.

FOTOGALÉRIA: Killington

Víťazstvo na pôde rivalky by pre ňu malo cenu zlata. A ako sama priznala, po pretekoch v zámorí chystá niečo špeciálne - chcela by totiž vidieť Juraja Slafkovského (19).

Americký Killington sa už tento víkend opäť stane pódiovou arénou pre osobnosti svetového lyžovania. V roku 2018 prilákali preteky neuveriteľných 39 000 divákov, čím zaznamenali historicky najvyššiu návštevnosť na podujatiach Svetového pohára v USA. Stredisko je navyše už dlho nezlomnou baštou Shiffrinovej, ktorá si tu počína takmer neporaziteľne. Päť štartov, päť triumfov - to je jej doména v slalome!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová v Zermatte neštartuje.
Killington je bašta Shiffrinovej! Vlhová si verí: O tieto rekordy nemám záujem Zobraziť článok

Samotná Vlhová vo štvrtok počas rozhovoru s novinármi doslova žiarila a tlak na seba si vôbec nepripúšťala. „Cítim sa veľmi dobre a som sebavedomá. Naozaj, to sebavedomie mám obrovské! Každú situáciu riešim rozhodne a s obrovskou razanciou. Určite lyžujem lepšie ako vlani. Cítim to na svojich výkonoch, aj keď oproti minulému roku som neurobila v príprave nejaké zásadné zmeny. Musíme pokračovať v tvrdej práci a na sezóne sa to potom odrazí,“ uviedla rodáčka z Liptova.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});