Úprimná Vlhová o incidente Shiffrinovej: Čo je toto za otázku? Chystá sa podporiť Slafkovského

Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) absolvuje cez víkend preteky v slalome a obrovskom slalome na americkom svahu v Killingtone.
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) absolvuje cez víkend preteky v slalome a obrovskom slalome na americkom svahu v Killingtone.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Sklamanie z vypadnutia v slalome vo fínskom Levi Petra už hodila za hlavu. Ostatné dni venovala odpočinku a príprave na preteky v americkom stredisku v Killingtone. Rodáčka z Liptova je už v USA a v rozhovore pre denník Pravda prezradila, že by chcela navštíviť domáci zápas Montrealu. Vlhová by rada videla v akcii Juraja Slafkovského.

„Kvôli tomu sme si prispôsobili letenky. Pozreli sme si, kedy hrá Montreal doma a či to stihneme. Videla som nejaký zájazd na mňa a na Juraja. Na základe toho mi napadlo, že by sme to mohli zvládnuť. Verím, že stihneme aspoň jeden, ktorý hrajú 4. decembra,“ odkryla Petra svoje plány v zámorí.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová v Zermatte neštartuje.
Killington je bašta Shiffrinovej! Vlhová si verí: O tieto rekordy nemám záujem Zobraziť článok

V závere rozhovoru sa jej reportér opýtal túto otázku: „Shiffrinová sa naposledy v Jasnej sťažovala na to, že organizátori príliš dlho opravovali bránku a tým ju rozhodili. Teraz ste v opačnom garde, zažili ste niečo podobné aj vy v USA?“

Petre sa otázka žurnalistu veľmi nepáčila a prišla rázna odpoveď. „Čo je toto za otázku? Aj keby sa mi niečo podobné stalo, tak by som s mojim charakterom by som nerozmýšľala nad tým, že mi chcú uškodiť alebo ma zastaviť. To je rozdiel oproti Jasnej alebo ak by sa čosi stalo v Killingtone,“ uzavrela slovenská lyžiarka. Viac nájdeš TU!

Malá Lujza je kamarátka aj s Mikaelou Shiffrinovou.
Poplach medzi fanúšikmi Petry Vlhovej: Čo to má s rukou?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk