Bývalá hviezda Barcelony na dne: Prišiel som úplne o všetko

Bývalý člen tureckej futbalovej reprezentácie Arda Turan (36), ktorý okrem iného obliekal aj dresy klubov ako FC Barcelona či Atlético ...
  • Zdroj: northfoto

Bývalý člen tureckej futbalovej reprezentácie Arda Turan (36), ktorý okrem iného obliekal aj dresy klubov ako FC Barcelona či Atlético Madrid, aktuálne prežíva náročné životné chvíle.

Bývalé futbalovému záložníkovi, ktorý naposledy pôsobil v sezóne 2021/22 v tureckom tíme Galatasaray, sa vypomstila snaha o rýchle znásobenie svojej investície.

„Oklamala ma. Sľubovala mi vysoké výnosy v investičnom fonde, dal som jej viac než 13 miliónov eur. Ona mi peniaze ukradla. Všetko, čo som ušetril v priebehu kariéry, lusknutím prstu zmizlo. Vysalo ma to,“ uviedol Turan na adresu podvodníčky Secil Erzanovej.

Zdá sa, že medzi dvoma legendami stále panuje určitá nenávisť.
Nečakané vyhlásenie Interu Miami: Má Messi z Ronalda strach? Zobraziť článok

Secil Erzanová sa údajne mala vydávať za zástupkyňu súkromnej banky, pričom obeťami jej podvodov boli aj iní známi futbalisti ako napríklad Fernando Muslera, kapitán Galatasarayu.

Podľa dostupných údajov si takto Erzanová prišla približne na 40 miliónov eur. Aj keď svoju vinu odmieta, celým prípadom sa už zaoberá súd a trestu sa zjavne nevyhne.

Sympatická dvojica sa spolu pozná viac ako 25 rokov, svadbu mali v roku 2017.
Obrovský šok pre Messiho a Antonellu: Streľba a vyhrážky smrťou! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});