Kto sa stane nástupcom Carla Ancelottiho? Real Madrid si už vyhliadol adepta!

Španielsky futbalový klub Real Madrid už údajne hľadá nástupcu súčasného kouča „bieleho baletu“ Carla Ancelottiho.
  • Zdroj: Northfoto

Španielsky futbalový klub Real Madrid už údajne hľadá nástupcu súčasného kouča „bieleho baletu“ Carla Ancelottiho.

FOTOGALÉRIA: Roberto De Zerbi

Ako referuje web football-espana.net, prezident madridského klubu Florentino Pérez sa rozhodol nepredĺžiť kontrakt so 64-ročným Talianom, ktorý podľa všetkého po sezóne aj tak odíde na lavičku brazílskej reprezentácie.

Podľa katalánskeho denníka Sport patrí do Pérezovho užšieho zoznamu ďalší Talian - Roberto De Zerbi. Medzi madridskými predstaviteľmi a súčasným koučom anglického FC Brighton už údajne prebehol kontakt.

Funkcionári Realu sa na De Zerbiho údajne zamerali preto, že majú mladé mužstvo a tento 44-ročný rodák z Brescie dokáže solídne rozvíjať potenciál mladíkov. Madridčanom navyše imponuje, že De Zerbi už ukázal pripravenosť posunúť sa v kariére vyššie a bojovať o veľké trofeje. Rozhovory s De Zerbim sú údajne iba v počiatočnej fáze.

V súvislosti s novým koučom Realu Madrid od budúcej sezóny sa už niekoľko týždňov špekuluje o niekdajšom hráčovi „Los Blancos“ Xabim Alonsovi, ktorý momentálne pôsobí v nemeckom Bayeri Leverkusen. Správy o De Zerbim sú však prvé týkajúce sa akéhokoľvek skutočného kontaktu s potenciálnym novým koučom.

Adrian Zeljkovič v drese Spartaka Trnava
Bitka o hviezdu Trnavy: Hlásia sa kluby z Bundesligy a Serie A! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});