Slovenská olympionička Medlová sa stane prvýkrát mamou: Pohlavie už vieme, meno domyslíme!

Snoubordistka Klaudia Medlová (30) sa chystá na novú kapitolu života, keď na sociálnych sieťach iba pred pár dňami zverejnila spolu s ...
  • Zdroj: Instagram/@klaudiamedlova

Snoubordistka Klaudia Medlová (30) sa chystá na novú kapitolu života, keď na sociálnych sieťach iba pred pár dňami zverejnila spolu s priateľom Erikom Cvopom mimoriadne radostnú správu o tom, že sa stane prvýkrát matkou.

FOTOGALÉRIA: Klaudia Medlová

V rozhovore pre Nový Čas Medlová prezradila pohlavie budúceho bábätka, ale aj to, kde sa rozhodla rodiť. Podľa Medlovej bol na prvého potomka najvyšší čas, sama však momentálne nevie povedať, či v budúcnosti plánujú pre neho aj súrodencov...

Ako sa tešíte na rolu matky? Bude to pre vás zrejme nová výzva...

Po všetkých tých rokoch profesionálnej športovej kariéry to určite bude nová výzva. Veľmi sa na to teším a beriem to ako novú životnú etapu. Som žena a mám tridsiatku na krku, preto si myslím, že to bolo prirodzené premostenie.

Už viete aj pohlavie?

Bude to dievčatko.

Máte vybraté už aj meno? Bude slovenské alebo zaexperimentujete?

Pomaly sa na výber mena pripravujeme, zatiaľ to nehrotím. Pohrávame sa s oboma alternatívami, ale ešte nie sme rozhodnutí na 100 %.

Bude teraz aktuálna aj svadba?

Nie, svadbu momentálne neriešime. Určite nie teraz, keď mám bruško. Budeme to možno riešiť o pár rokov, no momentálne to z mojej strany zatiaľ nie je dôležité.

Tatiana je nielen sexi, ale v mladom veku má už za sebou veľké úspechy,
Slovenke leží svet fitnesu pri nohách: Sexi Tatiana má už 7 titulov majsterky sveta Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk