Bitka o hviezdu Trnavy: Hlásia sa kluby z Bundesligy a Serie A!

Vybuchne čoskoro prestupová bomba v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži? O hviezdu Spartaka Trnava sa zaujímajú kluby z nemeckej Bundesligy ...

Vybuchne čoskoro prestupová bomba v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži? O hviezdu Spartaka Trnava sa zaujímajú kluby z nemeckej Bundesligy aj talianskej Serie A!

Fotogaléria

Len pred štyrmi mesiacmi posilnil Spartak Trnava a už možno čoskoro sa bude sťahovať znova! Slovinec Adrian Zeljkovič, ktorý prišiel do Trnavy z tímu Tabor Sezana sa v slovenskej najvyššej súťaži výborne uchytil. Vo všetkých súťažiach odohral za Spartak dovedna 22 zápasov a predviedol svoje schopnosti.

Bývalý tréner Milan Lešický.
Kvalifikácia ME očami trénera Milana Lešického: Čo bolo najväčšou slabinou? Zobraziť článok

Výborné výkony 21-ročného Slovinca v drese Trnavy neušli pozornosti klubov zo špičkových európskych súťaží. Pred zimným prestupovým obdobím stúpa záujem o služby Zeljkoviča. Renomovaný prestupový expert Fabrizio Romano informuje o záujme dve klubov z nemeckej Bundesligy a dvoch tímov z talianskej Serie A. Záujemcovia chcú Slovinca získať ešte predtým, ako výrazne vzrastie jeho cena. Odhadovaná trhová hodnota defenzívneho stredopoliara podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je 250-tisíc eur.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});