Mbappe či Ronaldo: Jeden z týchto 6 gigantov čaká Slovákov na EURO

Slovensko čaká v skupine na EURO jeden z týchto šiestich gigantov! Náš tím môžu preveriť svetové hviezdy ako Kylian Mbappe či Cristiano ...

Slovensko čaká v skupine na EURO jeden z týchto šiestich gigantov! Náš tím môžu preveriť svetové hviezdy ako Kylian Mbappe či Cristiano Ronaldo.

Fotogaléria

Slovenská futbalová reprezentácia si vybojovala postup na budúcoročné EURO v Nemecku. Zverenci trénera Francesca Calzonu budú nasadení v treťom výkonnostnom koši. Ich kompletné zloženie bude definitívne jasné až po dnešných zápasoch.

Poznáme však už finálne zloženie prvého výkonnostného koša. Slovensko bude mať v skupine na EURO jedného z týchto šiestich gigantov - Nemecko, Portugalsko, Francúzsko, Španielsko, Belgicko alebo Anglicko.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona
Reprezentačný tréner Calzona sa tvrdo pustil do slovenských expertov: Kritikov prirovnal k opilcom Zobraziť článok

Slovensko tak môže v skupine európskeho šampionátu čeliť obrovským hviezdam svetového futbalu a niektorému zo štyroch najlepších strelcov kvalifikácie - Belgičan Romelu Lukaku je so 14 gólmi lídrom, nasledujú Portugalčan Cristiano Ronaldo s 10 zásahmi, Francúz Kylian Mbappe s 9 gólmi a Angličan Harry Kane s 8 zásahmi do čierneho.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});