Najlepší tenista histórie Novak Djokovič: Kedy odídem do dôchodku?

Stále nemá dosť! Prekonáva jeden rekord za druhým a už aj jeho najväčší neprajníci začínajú pripúšťať to, čo on o sebe tvrdí už dlhšie: ...

Stále nemá dosť! Prekonáva jeden rekord za druhým a už aj jeho najväčší neprajníci začínajú pripúšťať to, čo on o sebe tvrdí už dlhšie: že Novak Djokovič je najlepším tenistom histórie.

Fotogaléria

V nedeľu si na konto pripísal ďalší historický zápis: získal rekordný siedmy titul na koncoročnom Turnaji majstrov, keď vo finále podujatia v Turíne udelil profesorskú lekciu domácemu miláčikovi Jannikovi Sinnerovi, ktorého zdolal 6:3, 6:3.

Na záver kariéry si Lionel Messi vyskúša pôsobenie v zámorskej MLS.
Messiho dresy z MS v Katare idú do dražby: Fanúšikovia, pripravte si milióny Zobraziť článok

Na pozápasovej tlačovej besede potom odpovedal na mnoho otázok, z ktorých väčšina sa týkala budúcnosti. O ďalšom roku už 36-ročný rodák z Belehradu povedal, že ešte má ciele, ktoré chce dosiahnuť. Napríklad na budúci rok má v pláne vyhrať olympiádu v Paríži a všetky štyri grandslamové turnaje, aby ako druhý v histórii a prvý muž získal tzv. Golden Slam.

Logo ME 2024.
Nemci zverejnili dôležitý dátum pre Slovákov: Kedy si budete môcť kúpiť lístky na EURO? Zobraziť článok

Iba druhým bude preto, že pred ním to v roku 1988 dokázala Nemka Steffi Grafová, ktorá olympijské zlato získala tam, kde aj náš  Miloš Mečíř – v Soule.

Noleho nezaskočila ani otázka, ktorá zaznela v samom závere stretnutia s novinármi: a kedy sa chystáte do dôchodku?Stále mám chuť dokázať veľké veci, stále mám motiváciu, najmä keď ide o víťazstvo na veľkých turnajoch. Ale odídem, keď začnem prehrávať s Alcarazom a Sinnerom!“ vyhlásil Djokovič.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});