Škandál opitých českých reprezentantov: Jedného takmer zrazilo auto!

Českým futbalom pred kľúčovým kvalifikačným zápasom o postup na EURO 2024 zmieta škandál! Trojica hráčov si vyrazila do klubu za zábavou, ...

Českým futbalom pred kľúčovým kvalifikačným zápasom o postup na EURO 2024 zmieta škandál! Trojica hráčov si vyrazila do klubu za zábavou, poriadne si vypili a jedného z nich na rušnej ulici takmer zrazilo auto. Do taxíka mu musel pomáhať spoluhráč!

Fotogaléria

Českú futbalovú reprezentáciu čaká v pondelok kľúčový kvalifikačný duel proti Moldavsku. Na istotu postupu potrebujú Česi získať aspoň bod. Trojica Vladimír Coufal, Jan Kuchta a Jakub Brabec si však v noci zo soboty na nedeľu vyrazila v Olomouci do klubu Belmondo, kde hýrila do ranných hodín. Na internete sa objavili fotky, keďže podgurážená trojica sa fotila v klube s fanúšikmi. Vedenie českého futbalu okamžite reagovalo a trojicu opôr z tímu vyradilo.

Českí futbalisti odohrali deň pred incidentom zápas v Poľsku.
Škandál v českom tíme! Hráči popíjali na diskotéke, vyhodili ich z reprezentácie Zobraziť článok

"Z hriešnikov bolo údajne alkohol poriadne cítiť už na raňajkách," informuje iSport.cz. Spoluhráči nemali ani tušenie o tom, že trojica Coufal, Kuchta a Brabec si vyrazila baviť sa na diskotéku. "Úprimne hovorím, že naozaj nie," reagoval kapitán Tomáš Souček. "Ako kapitán som k tomu niečo mal, povedali sme si to s trénermi, hráčmi aj realizačným tímom, ale viac by som to nechal medzi nami," dodal.

 

 

Podľa iSport.cz mal Souček navrhnúť, aby sa táto kauza vyriešila interne a trojica hriešnikov zostala pri tíme. "Rovnako to mali chcieť vyriešiť aj Coufal, Brabec a Kuchta. Kajali sa, uznali chybu, žiadali situáciu uhladiť. Proti bol však predseda Fousek."

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, ako opitý Jakub Brabec prechádza cez rušnú ulicu, takmer ho zrazilo auto. Situáciu musel riešiť Vladimír Coufal, ktorý odviedol evidentne dezorientovaného spoluhráča do taxíku.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});