Hviezdna česká tenistka potešila fanúšikov: Bude z nej dvojnásobná mama!

Česká tenistka Barbora Strýcová (37), ktorá sa počas jesene rozlúčila so športovou kariérou, oznámila radostnú správu. Jej syn Vincent ...
  • Zdroj: Northfoto

Česká tenistka Barbora Strýcová (37), ktorá sa počas jesene rozlúčila so športovou kariérou, oznámila radostnú správu. Jej syn Vincent totiž bude mať súrodenca, čo presnejšie znamená, že z wimbledonskej víťazky sa stane dvojnásobná mama.

FOTOGALÉRIA: Barbora Strýcová

Pred dvomi rokmi v septembri porodila syna Vincenta a prerušila kariéru. Tento rok sa ale ešte dokázala vrátiť, a to v úplne úžasnej forme. V londýnskom Wimbledone získala s parťáčkou Sie Su-wej titul v štvorhre.

Úspešnú kariéru zakončila nešťastným odhlásením z US Open, keďže jej kolegyňa Markéta Vondroušová sa tesne pred začiatkom turnaja zranila. Strýcová sa tak definitívne rozlúčila s profi tenisom a emotívne aj s českým publikom. Teraz však prežíva jednu z najväčších radosti vo svojom živote. Na svet totiž privedie druhého potomka.

Novinku oznámila na svojom Instagram, kam pridala fotku z pláže v Dubaji. Pózuje na nej so spomínaným synom Vincentom a takisto už vidno aj malé bruško. „Víňa bude veľký brat," napísala stručnú a výstižnú správu k príspevku.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});