Radostná novina! Slovenská olympionička sa stane prvýkrát mamou

Prežíva krásne chvíle! Minulú súťažnú sezónu musela snoubordistka Klaudia Medlová vynechať pre nepríjemné zranenie. O čosi príjemnejšie ...
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Prežíva krásne chvíle! Minulú súťažnú sezónu musela snoubordistka Klaudia Medlová vynechať pre nepríjemné zranenie. O čosi príjemnejšie starosti ju o návrat do súťažného kolotoča pripravia.

FOTOGALÉRIA: Klaudia Medlová

Slovenská olympionička musela pred rokom vyriešiť zdravotné komplikácie. Bronzovú medailistku z MS dlhší čas trápilo koleno, ktoré si vyžiadalo chirurgický zákrok. Nad návratom na svahy a opätovný boj o medailové pozície ešte stále premýšľala, no rozhodovanie jej uľahčila správa o tehotenstve.

„Niečo sa varí. Dieťa na palube. Čoskoro príde ukradnúť naše srdcia... a spánok,“ podelila sa Klaudia Medlová s dávkou humoru so svojimi fanúšikmi o radostnú novinu na sociálnych sieťach. Z radostnej noviny sa teší spolu s priateľom Erikom Cvopom.

Podľa zverejnených fotografií je jasné, že informáciu sa dvojici istý čas podarilo udržať v tajnosti. Tridsaťročná reprezentantka sa stane prvýkrát mamou na začiatku nadchádzajúceho kalendárneho roka.

Organizátori zrušili záverečný meraný tréning vo švajčiarskom Zermatte pre silný vietor.
Správne rozhodnutie Vlhovej, súperky škrípu zubami: Počasie všetko komplikuje Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk