Bože, to je blázon! Marcel Merčiak totálne zotrel Hlavenu

Slovenská futbalová reprezentácia sa tretíkrát v ére samostatnosti prebojovala na majstrovstvá Európy. Výborná nálada bola aj v štúdiu ...
  • Zdroj: Nový Čas/Tibor Géci, Archív/STV

Slovenská futbalová reprezentácia sa tretíkrát v ére samostatnosti prebojovala na majstrovstvá Európy. Výborná nálada bola aj v štúdiu RTVS. Komentátor Marcel Merčiak (48) po jednej otázke totálne sfúkol kolegu Ľuboša Hlavenu (40).

Po záverečnom hvizde vypukli na Tehelnom poli bujaré oslavy a výborná atmosféra bola aj v štúdiu verejnoprávnej televízie. Moderátor Ľuboš Hlavena s úsmevom na perách položil komentátorovi Merčiakovi otázku: „Marcel, históriu máš v malíčku, ale dovolím si tvrdiť, že rok 2023 bude azda najúspešnejší v histórii slovenského futbalu. Mali sme tu osemfinále Konferenčnej ligy, dva kluby postúpili do skupín pohárovej Európy, teraz sme si vybojovali postup. Asi to tak môže byť,“ pýtal sa Hlavena úspešného slovenského komentátora, ktorý sa počas toho usmieval a nesúhlasne krútil hlavou.

Športový komentátor Marcel Merčiak.
Tvrdé slová Merčiaka! Expert vyzval zväz: Tento hráč sa musí vrátiť do reprezentácie! Zobraziť článok

Merčiak opäť potvrdil, že je génius i blázon zároveň. Je skutočne neuveriteľné, čo všetko z dejín športu ovláda. Svojmu kolegovi dal rýchlu lekciu z histórie. „V roku 2010 sme boli na majstrovstvách sveta a Žilina v Lige majstrov,“ pohotovo zareagoval Marcel.

„Boli aj iné úspešné roky a netreba zabúdať na éru slovenského futbalu v časoch Československa. Rok 1969: Trnava v semifinále Pohára majstrov, Slovan vyhral Pohár víťazov pohárov a československá reprezentácia zdolávajúca Maďarsko pri postupe na majstrovstvá sveta do Mexika. Histórie je strašne veľa,“ uzavrel Merčiak, ale mohol pokojne pokračovať ďalej. Viac nájdete TU!

Rodák z Prešova vyčaril úsmev aj spolukomentátorovi Mariánovi Zemanovi. Bývalý futbalista len žasol, čo Merčiak na počkanie vysypal z rukáva. Prezývka „chodiaca encyklopédia“ Marcelovi právom patrí.

Tréner Slovenska Francesco Calzona oslavuje postup na ME 2024.
Tréner Calzona si po postupe nebral servítku pred ústa: Poriadne naložil všetkým kritikom! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk